Златни бројчиња, побарување и понуди тука!

• Креатор на темата Креатор на темата jony
  • Време на започнување Време на започнување
моето е најзлатно бројче тана нана нана :pos2:

857 807 (не е ова не ми звонете за џабе туку е слично само наместо осумки можи се деветки а можи се и седумки првите цифри)

само се фалам и си го купив после неколку дена барајќи во ВИП пред некоја година и тоа замислете за 200 ден (шо му плаќаш) :pos2:

И НЕ ГО ПРОДАВАМ ТУКУ САМО СЕ ФАЛАМ
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Јас имам златно бројче и тоа сосема случајно го најдов летоска кога си купив нов мобилен, земав и нов број и ми дадоа од десетина бројчиња да си одберам:pipi:
AA BB CC ептен е закон, сите ми го фалат, едино што ми смета е што почнува со 072:pipi:

Случајно во вип ми дадоа да си бирам и си одбрав 510 410. Фино бројче.

Не е златен број, така ми се падна :vozbud:
07X 50-50-30 :vozbud:
(да се пофалам :baeh:)

Незнам колку е златен ама мене ми е
07и нешто 449-338 :baeh:

07X - 660 - 660 (Т-Mobile) - 60,000 ден, фиксно, не сум зависен од тие пари, ако некој е заинтересиран нека ми прати пп, ако не сте заинтересирани воздржете се од коментари за цената.

07X - 660 - 660 (Т-Mobile) - 60,000 ден, фиксно, не сум зависен од тие пари, ако некој е заинтересиран нека ми прати пп, ако не сте заинтересирани воздржете се од коментари за цената.
Неможам да се воздржам да не прокоментирам. Сериозен си со постов или ги играш мајтап?

Неможам да се воздржам да не прокоментирам. Сериозен си со постов или ги играш мајтап?

Сериозен сум. Објаснив, не ми е дојдено до тие пари, ако некој го сака бројот, добро, цената е таа, ако не го сака никој пак добро.

Негов број - негово право јас мислам дека цената е баш наместо.

Негов број - негово право јас мислам дека цената е баш наместо.

Да беше бројот 070 070 070, ќе беше можда цената во приближниот ранг "на место".

Вака, колку би дал ти за мојов фиктивен број, 500.000?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom