L
.Lost Angel.
Гостин
Oд која 40 % не ја почитуваатВидиш земљак,на Кајганава имаме една традиција,а таа е постирачот прв да пише искуство![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Oд која 40 % не ја почитуваатВидиш земљак,на Кајганава имаме една традиција,а таа е постирачот прв да пише искуство![]()

и се беше добро откако почнав да свршувам и во кабината тогаш влезе едно девојче незнаејќи дека има некој таму и јас неможев да запрам и оваа искочи почна да трча се исплаши девојчето, е тогаш највише сум се засрамил у живот 

Отидов до Центар, со другарки. Надвор 40+ степени, доаѓа еден стар државен автобус, крца, нема игла кај да се фрли внатре. И сеа доаѓа the moment of the truth... Шумеча за првпат у живот, да куцне карта у државен автобус.
Го свртев од сите можни страни, дури почнав да го превиткувам на половина и на косо го вртев, за така да го прими - од кај да знам што финта има? 
Ме чекаат сите ко Нова година у февруари, разбираш. 

Тоа ми било најдолгото возење во автобус, in my whole life! Цел автобус зјапаше у мене, 9 е*ани глупи автобуски станици. 

И баш тој час, најдоа да не' оценуваат, за одење по греда. Мислам, брао! Имав гаден предосеќај дека ова е мојата шанса, да ги прикажам моите „вештини“.
Дигам една нога, дигам другата, правам уште два чекори и - ТРАС доле! 
.Се жигосав со една цигара и уште имам мали белези на ногата.
.