Зини земјо, голтни ме!

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
nikogas nema da zaboram sho mi se sluci koa bev 7mo :) bevme grcija so moite i koa ke odevme na plaza samo nekoj gluposti sakav da pram...i si se kapev i mi tekna da odam i da mu isturam na tatko mi voda kako sho si lezese se suncase..i si napolniv voda i odam jas nakaj cadorot nas...ama deka nepara gledam jas i bez naocari mesto kaj nasiot koj znaj kaj zaskitav..i imase eden optegnat lezi so krpata na gla i si rekov tatko mi e i zedov siseto voda celo mu go isturiv niz telo..i ovoj stanva i me gleda naopaku koa pocna da mi se deri neso na germanski da kazva..leleeee cela plaza na kaj mene se svrti a jas da se topam da neznam sho da pram...:DDDDD to nikogas nema da go zaboram...arno sho bea moite tuka inace kotek ke navrtev od coekot:D:kesa:

PS; sluckata sho e nad mene me posteli od smea:D :D :D:pos2::pos2:

Зини земјо лапни ме... и ждригни за наздравје
ep.gif

Најчесто 2 пати мислам пред да кажам нешто... разгледувам околина, и зборувам... ретко кога дозволувам да се најдам во таква непријатна ситуација...

Мој чоек...

Порано можеби се доведував во такви ситуации, но сега се сметам за доволно созреан за да ги избегнам. Прво ќе размислам пред да го направам нештото и така, после чиста сметка долга љубов...:pos::pos::pos:

Зини ме земјо изџвакајме,на скејт парк како се имам потепано со точак од другар пред женска публика,смешки беше,уште ме зезаат.

Mi se desi ovakva stvar. Idam na Kale da kopam po toa tvrdinata i onaka da otidam kaj asistentot koga se fativ za bodlikava zica i *kvrcccc* si gi skinav pantalonite kaj butot... Posle trebase peski do kaj jugodrvo da propesacam cel grad me vide:kesa:

Епа вчера се дешава следнава ситуација:
Се шетам низ својот драг Велес, со своите драги другачки и фино се глупирам. Се вртам и ја правам “мјаууууу“ и сваќам дека еден тип ме гледа.
ООООООООо шет ! :kesa:

Vo drustvo kaj edna prijatelka, razgleduvame album...
Mi ideshe da si go presecam jazikot koga izustiv: "Eh stom ovoj nashol zena, za nikoj nema da bide problem!"....Prijatelkata: "Toa e zet mi ":pos2:

Премногу има такви случки. Дури не ни ги памтам сите. Не се засрамувам, можеби ќе ми дојде незгодно, ама секогаш ја вртам работата на шала и така полесно ми проаѓа срамот.

Сеа една случка што ми текна е кога се залепив за влезната врата кај мене у школо. Си бев загледана не знам каде и кога се лупнав, аууу тоа болеше. Ама одма почнав да се смеам и се правев ко да не ми е ништо.:pipi:

Би напишала и друга случка, ама не ми текнува сега во моментов.

Бев на роденден кај кумата, онака женско друштво, арно ама јас само неа ја знаев.
Бидејќи не можеше цело време да биде со мене, повремено сврзував муабет со девојката најблиску до мене, и уз муабет ми кажа дека денес прави една година со дечкото, многу го сака, бла, бла.
Во меѓувреме, кумата ми кажа дека го очекува најдобриот другар, и на заебанција кажа дека бил многу грд.
По пола саат дојде еден тип (прилично непривлечен, ако може така да се изразам), и јас и викам на девојката до мене со која муабетев-Абе да не е ова грдиот другар на Теа?
И она, низ кисела насмевка и со поглед убица- Не, ова е дечко ми.

:kesa:

Пред некоја недела,онака си лежам на креветот замислен за нешто што помина тој ден и викам ај да му се јавам на еден од другарите па да се собереме и излеземе малку низ град,и јас се јавувам...и пратете го муабетов:
Јас: Ало?
Другарот:Еј,Михаил,ти си?
Јас: Јас сум,кажи :pos: :pos:

Mислам колку се смееше само другарот на телефон ми идеше да се репнам од земјата кога го реков тоа. :tapp:

Често ми се случуваат вакви резилски ситуации, пред се зошто сум страшно непретпазлива или гласна кога не треба. :icon_lol: На пример, да и` се обратам со „пеер“ на професорка; да оговарам извесна особа со иницијали А.П. со друштво и она да се избаци позади мојот грб баш во моментот кога и` го глумам налудничавото смеење; да поминувам покрај зградите до Буњаковец и баш на тоа место, во тој момент некоја госпоѓа да истура кофа (нечиста?) вода од балкон и да морам жива вода да се враќам до дома итн. :pos: Ама се се тоа ситуации кои брзо проаѓаат и на кои долго се смеам на моја сметка. :)

Ми текнува еднаш, бевме со една другарка да си купиме за јадење и продавачот беше фин младич во своите 20ти.:pos: Прашуваме дали има ладни сендвичи, ни кажува дека горе (као, по 2-3 скалички, нешто како полуспрат на продавничката) има еден од 50, а доле еден од 40 денара. И јас мртва озбилна му викам: „А тој доле колкав ти е?“ :nesvest: (Мислејќи, дали е голем или мал:) ) Другарка ми се згази од смеење, типот напраи некоја комично-кисела фацка, а една дама у години, што очигледно не го пратеше муабетот од почеток и ја слушна само таа реченица, ме погледна со презир. :pos:

Нема везе, бар се изнасмеавме. :)

Денеска ме потсетија на мојата глупост од на времето :) Од училиште одев редовно кај мојата женска која е студент и седеше во Бт под кирија. И си одам дома една вечер во 1 часот по полноќ и оп го начекувам комшијата по пат. Ми вика каде вака? Јас смрзнат: еве дома. Тој ме гледа и вика од каде идеш? А јас... од училиште. И тој од училиште во 1 по полноќ? И ден денес ме мајтапат за оваа глупост.

ееее имам цела книга ...од коо страна да ви прочитам:helou:

Ко помала, си игравме некоја си кореографија со другарки пред влез, ја праев некои акробации(со кломпи!)и така у играње ми летна кломпа таи трас по фаца на комшијата,што излегуваше од влез,и патем мрази деца.Цел ден не излегов од дома после.И се жалеше на мајка ми дека сум му "пукнала лобању".:)

ај јас сеа нов сум па и јас нешо да кажам
се деси пред некои 3-4 месеци бевме во еден кафич цело друштво
и на еден другар му се роди внуче па частеше и сите се напрајвме дроп да не речам за макање, и сеа дојде фајрон и ке излегваме од кафичо сите подрака фатени. некој се сопнал и сите на земја пред кафич а таму топка луѓе посто петок беше
ај со паднавме паднавме ама финтата беше со не можевме да станиме
па идат луѓе од сите страни да не креват (резили).
не пикнаја некако в такси не пуштија по дома
кизнај како не се сеќавам ни јас место дома се разбудвам кај едно другарче во детската во 2 и нешо сато. Станвам и како некој арамија низ куќата му шетам и барам од кај да излезам.Ко најдов тргна за дома и самот не знам како стигнав.
а најзаебано е то шо јас и ден денес не се сеќама шо било како било туку другарите ми кажаа.
После еден месец не излегов од страмој.

Често ми се случуваат вакви резилски ситуации, пред се зошто сум страшно непретпазлива или гласна кога не треба. :icon_lol: На пример, да и` се обратам со „пеер“ на професорка; да оговарам извесна особа со иницијали А.П. со друштво и она да се избаци позади мојот грб баш во моментот кога и` го глумам налудничавото смеење; да поминувам покрај зградите до Буњаковец и баш на тоа место, во тој момент некоја госпоѓа да истура кофа (нечиста?) вода од балкон и да морам жива вода да се враќам до дома итн. :pos: Ама се се тоа ситуации кои брзо проаѓаат и на кои долго се смеам на моја сметка. :)

Ми текнува еднаш, бевме со една другарка да си купиме за јадење и продавачот беше фин младич во своите 20ти.:pos: Прашуваме дали има ладни сендвичи, ни кажува дека горе (као, по 2-3 скалички, нешто како полуспрат на продавничката) има еден од 50, а доле еден од 40 денара. И јас мртва озбилна му викам: „А тој доле колкав ти е?“ :nesvest: (Мислејќи, дали е голем или мал:) ) Другарка ми се згази од смеење, типот напраи некоја комично-кисела фацка, а една дама у години, што очигледно не го пратеше муабетот од почеток и ја слушна само таа реченица, ме погледна со презир.

Нема везе, бар се изнасмеавме. :)

Ееее...ова ме искина од смеење :pos2:
Јас се имам обрукано повеќе пати и тоа ептен страшно. Имам една ептен слаба другарка и скоро сите ја зафркаваат. Еден петок навечер брзам јас забаена и гледам девојка со црна долга коса, висока и многу слаба. Иста како другарка ми + стоеше сама и изгледаше како да чека некого (мене). И јас затрчана со сета сила по г'с на другаркава и и велам: Ауу мори Мацо си се здебелила малце!!
Се врти девојкава и излегува дека не е таа. Ај остај шо се обрукав пред нејзе девојкава ми вели: Изопачена една!! Која црна Маца ја гледаш!! Ми го исуши г'зот!! Лезбејка!!!!
Цела чаршија ми се пулеше мене со поглед: Аууу идиот!
Јас знаев дека ја оплескав и бев крива ама пак така да ме навреди...:nenene: . Се свртив и и реков: Да не беше слаба ко стап немаше да те помешам. Башка тоа, си ги искршив рацете од твојот ковчест г'с.
Ми бесе непријатно што ја навредив ама...морав. Ееее посрамота од ова... Се обрукав и пробав да се извлечам и то со навреда... Срам!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom