Зимски Олимписки Игри - Сочи 2014 | генерална дискусија |

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
за мене се изненадување, знам кој се, што се и како се, но сепак не очекував толкав успех од нив.

Норвешка на секоја зимска олимпијада е меѓу првите 4 репрезентации со најмногу освоени медали. Не за џабе имаат најмногу освоено медали, ма да на почетокот освојувале далеку повеќе. Земја со пет милиони популација да има волку медали е стварно за почит.
За мене разочарување на оваа олимпијада се Италија и Австрија бидејќи секогаш биле на самиот врв по освоени медали, ама на половина сме па така да може во вториов дел ќе се подобрат.
Русите освојуват медали ама па тие не се златни.
--- надополнето: 13 февруари 2014 во 13:41 ---
Прв златен медал и за Кина во short track 500м во женска конкуренција. Ете италјаните се разбудија и го зема среброто а Кореа бронзата.

Последно уредено од модератор:
Нови два медали за Германија. Доминација такоречи :D

Едно злато
1797544_659470394109046_62887587_n.jpg

и едно сребро
1800218_659439797445439_1140684015_n.jpg

Што се случило со холанѓанките што не освоиле златен медал денес во брзо лизгање? Ко да не зеле доволно од дрогата.

Не го видов на темава до сеа, па ќе го ставам.

Скичајот Русин.
Другото лице, Канадски тренер. :cuc:
Ме мрзи да објаснувам се, во видеото има се.
Сочи 2014(ЗОИ скијање) ~ Барселона 1992(ЛОИ Атлетика)

Има ли некоја видео игра базирана на олимпијадава.Се утепав барајќи и не неајдов ништо

Има ли некоја видео игра базирана на олимпијадава.Се утепав барајќи и не неајдов ништо

Не верувам ,тешко...зашто ја за Рели Дакар барав и најдов за сони и една единствена за пц ама за пентиум 1 (1999 издадена) :(

Би требало да искочи после игрите

Не верувам ,тешко...зашто ја за Рели Дакар барав и најдов за сони и една единствена за пц ама за пентиум 1 (1999 издадена) :(

За овие нема, али за тие во Лондон има игра, е сеа колку е добра незнам, ја немам пробано.

За овие нема, али за тие во Лондон има игра, е сеа колку е добра незнам, ја немам пробано.

да де секако.......ваквите игри се играат додека се актуелни (како и во фудбалот со светско/европско игрите за разлика со фифа што може да се игра и повеке од една сезона)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom