Зимска или летна шема?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
letna definitivno ima goli stomachinja i bashka ima nekako atmosfera letno vreme zima mi e najtapa period za mene

leto juni juli i avgust dado e u skopje leto sakam leto sakam letoooooooooooooooo

awe najbolje e prolet ustvari...jes da nekako e ko izrod ni vamu ni tamu,ali mene mi e najzakon...onaka moes da si se obleces neznam farmercinja,maicka,bluzonce(mn sakam da si se oblakam) em ne se smrznuvas...U leto ebate e pekol,a zima pa definitivno mi budi losi spomeni taka da jas sum za zlatna sredina :)

тешко прашање ама сепак мислам од мај до октомври е супер сезона

О колку би сакал едно големо, убаво, топло сонце сега....

Подобро е летна шема послободен си (маици,кошули итн.)

Летна шема е позакон, али и зимската си има свои убавини...Си шетате надвор со дечкото и му викаш гушни ме, ладно ми е....:wub:

zimoska se gubi povekje vreme na soblakanje, nema lezet:)

А и у зима не шански за love in the bushes, башка ако доцни повеќе од 10 минути ке умреш од досада, у лето ке гледаш наоколу :)

Така да ЛЕТО ЗАКОН !!!

Pa sigurno letno vreme. Polno turisti u Ohrid, site isposleceni, po plazi... Da ne pravime muabet za navecer vo Ohrid :D:D LUDNICI

Крај на мај...особено ако и оваа година се погоди како изминативе две, најубав е тој период за излегување.

Инаку, кога би морала да бирам, би го избрала летниот период заради кафичите покрај кеј кои ги обожавам.:)

Ги сакам сите периоди ама во моментов го бирам периодот на јули месец(од приватни причини),а и летно време ми е полесно со гардеробата.Зимо ќе се изнаоблечам и тешко ми е за движење:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom