Од 1 мај, заклучно со 30 септември! Многу сакам лето, омилено годишно време ми е, тогаш можам да функционирам баш како што треба, можам да правам се, имам волја за се! Можам и да учам, и да шетам, и да спијам, и да не спијам, и се. Затоа во зима и есен се депресирам, мразам кога е студено и врне дожд и се стемнува во 16:00!
Лето дефинитивно, попријатно е. Не е дека не ја сакам зимата,еднакво функционирам во двете годишни времиња. Едноставно не морам да облекувам капут и под него уште сто партали, надвор се пие, журките се на отворено а и дискотеките и кафичите (не можам да поднесам дим од цигари долго време,очите ми солзат).
Летна по секако :je: нема подобро од пиење кафе на сонце,журка на плажа или на отворено...а ова зима многу замара,се облагаш од дома ко пингвин,влагаш у дискотека па се расоблакаш...едноставно да ти ску*чи што си излегол
Za vljubenicite na letnata sema, bi sakal da ve pokanam ova leto na plazata X-otic Beach vo Pretor.... *Линкот отстранет од модераторот, доволно е една тема за реклама.
Без размислување, летна(да не речам измеѓу сесии). Поопуштено е, не трошам мн пари зашто може и да шетам,не мора да седнувам некаде башка тоа луѓето се некако по-не-мрзливи.
Во зима или по кафиња или по дома на дебелеење.не, фала.
letna mn jasno prvo i osnovno podobro si oblecen za razlika od zima ko ke studit i mora na sebe da se naoblecis so trista cuda a vo diskoteka da ti e zesko taka da najubo e vo leto
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.