Животна цел

• Креатор на темата Креатор на темата Sungerot Bob
  • Време на започнување Време на започнување
Да стигнам до “совршенство“ во поглед на надворешен изглед, да го искористам максимално мојот мозок и да научам што е можно повеќе дури сум жив. Да го продолжам тоа што го започнаа моите родители и да постигнам доволно на секое поле да бидам запаметен од потомците по добро. Во меѓувреме да научам како да спијам што е можно помалку и да го користам секој момент од животот, да најдам сродната душа која ќе биде покрај мене во секој момент од животот, во која ќе имам доверба, со која ќе прошетаме колку што е можно повеќе низ светот, да створиме здрави и интелигентни наследници кои би стигнале до некое повисоко ниво од нас. Не сакам да завршам како секој нормален старец, би сакал да сум задржан дедо ( со надеж дека ќе доживеам да станам дедо), живеам и ќе живеам по свои правила без да се замарам што мисли светот за мене. И за крај да го откријам што е можно побрзо она што ме мачи во секоја секунда од животот, која е неговата суштина, за што сме всушност родени, за што сме предодредени во овај универзум.

да прошетам,да оставам наследници со наследство и да имам добар физички изглед да водам љубов на прв поглед и на стари години ) бизнис ,мозок еееееееееее срека

Да зеам еден АТВ Квад. И другата желба да му ја киднам за Астралија , и да видам живот. :) Па ако постои веќе и златна рипка која исполнува и трета желба, да поживеам уште 60 години доста ми е :)

Да бидам среќен. Бидејќи џабе ми е се во животот, ако не сум среќен. Секој момент човек треба да го искористи и да биде среќен. И никогаш да не тагува за тоа што завршило, туку да биде среќен што се случило. Правете што ве прави среќни, бидејќи животот е прекраток да пропуштаме шанси и прилики. (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom