Животна цел

• Креатор на темата Креатор на темата Sungerot Bob
  • Време на започнување Време на започнување
Да основам хуманитарен фонд и да им помагам на гладните деца во Африка

tumblr_mlbl4c6PrL1rwvdmuo1_400.png

Да сме здрави, живи и среќни. Да остварам семејство за кои ќе живеам и да станам колку толку успешен човек кој може да застани на свои нозе!

Mислам дека чувствата и здравјето не спаѓаат во животна цел, шо знам.

Па не би се согласил.
Здравиот човек има многу желби, болниот само една.
Џабе ти е буквално се ако немаш здравје.
Така да би требало да е ок тоа да ти биде животна цел.

Па не би се согласил.
Здравиот човек има многу желби, болниот само една.
Џабе ти е буквално се ако немаш здравје.
Така да би требало да е ок тоа да ти биде животна цел.

секако дека здравјето е најважно но тука збориме за друго,како на пример ти би ја постигнал твојата животна цел да бидеш здрав?

секако дека здравјето е најважно но тука збориме за друго,како на пример ти би ја постигнал твојата животна цел да бидеш здрав?

Јас го правам она што го можам останатото е судбина.(т.е вежбање, хигиена ,останати корисни навики кои придонесуваат за мојот психо-физички развој напредок и стоење настрана од пороци)

Вие напишавте, па еве и јас како основач на темава да напишам...
Мојата животна цел е успешно да ја изградам мојата кариера, да создадам семејсто и топол дом во кој ќе живеам со семејството :)

Да затворам многу педофили, насилници и убијци, да имам финансии да го прошетам светот и го освојам срцето на некој маж кому ќе му биде задоволство да ме штити, чува и сака...

AnFem - а тоа се овие
--------------------------------
А да, а одговорот е Маккедонија да е цела.
И тоа јас не го мабројав, Македонија да е цела и да е само на Македонците :)

да имам добра девојка(не мислам само на изгледот) да имам пари, и да отидам у авганистан на воен рок..:cautious: :)

да имам добра девојка(не мислам само на изгледот) да имам пари, и да отидам у авганистан на воен рок..:cautious: :)
Првото и последното не одат заедно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom