Живот после животот или смрт после смртта

• Креатор на темата Креатор на темата Rninfs
  • Време на започнување Време на започнување
Прво прочитај што е илуминат и од ова гледам дека ти неможеш никогаш да бидеш илуминат,а препорака моја е да преминеш на Л.С.Д

Неможам да бидам,не сум школуван ја како тебе за илуминат.Него да те прашам,после смртта како ќе биде..дал е за плашење или не работава...

Дај објасни ни тука што е тоа илуминант, знаеш неписмен смум јас.

А јас сум Господ, решив да ја избришам својата меморија за кратко време за да живеам помеѓу луѓето со сегашново тело, и да видам од блиско како се живее во овој свет...
Но од оваа тема решив да ја запрам експедицијава, и дечко да те банирам од моите унверзуми....НО, бидејќи сум милослив, ќе те вратам да живееш како црнец и педер.....

Неможам да бидам,не сум школуван ја како тебе за илуминат.Него да те прашам,после смртта како ќе биде..дал е за плашење или не работава...
Прочитај уводот и не пишувај се и сешто.

Што работиш ти кога не си илуминат?Кај живееш кога не си горе?Автобус плаќаш ли,или одиш горе(не на 2 кат) кога влага контрола?

А јас сум Господ, решив да ја избришам својата меморија за кратко време за да живеам помеѓу луѓето со сегашново тело, и да видам од блиско како се живее во овој свет...
Но од оваа тема решив да ја запрам експедицијава, и дечко да те банирам од моите унверзуми....НО, бидејќи сум милослив, ќе те вратам да живееш како црнец и педер.....
Ако си да бидеш педер добро го избра црнецот оти има калибар 32.

Што работиш ти кога не си илуминат?Кај живееш кога не си горе?Автобус плаќаш ли,или одиш горе(не на 2 кат) кога влага контрола?
За жал и кога работам и кога не работам јас сум илуминат и ги согледувам дегенеративните ситуации и верувај ќе те забележам и тебе.

Доволно долго ќе живеам ако си познат да прочитам во некој весник за твој помен.

Ама јас не кажав да умреш, зошто ме навредуваш и ја посакуваш мојата смрт. Колку што те разбрав, преминувањето во димензии не значи и смрт. Плус твоето постоење овде не форумот е праволиниско со твоето физичко постоење, но не е и двонасочно т.е твоето физичко постоење не зависи од тоа дали постоиш овде на форумот.

Ама јас не кажав да умреш, зошто ме навредуваш и ја посакуваш мојата смрт. Колку што те разбрав, преминувањето во димензии не значи и смрт. Плус твоето постоење овде не форумот е праволиниско со твоето физичко постоење, но не е и двонасочно т.е твоето физичко постоење не зависи од тоа дали постоиш овде на форумот.
Сигурно тоа сум го напишал тоа испровоциран од вашето прашање инаку не сум помислил на никому зло до сега и ова ми е голема грешка треба да го оставам народот да спие.
--- надополнето: 3 октомври 2013 во 23:03 ---
Барем за 200-300 000 евра имам повеќе од тебе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom