Живот после животот или смрт после смртта

• Креатор на темата Креатор на темата Rninfs
  • Време на започнување Време на започнување
Aбе мајката му ја плакавте на чоеков,мат и маскара го напрајвте.Остајтего да го живејт животот.

Aбе мајката му ја плакавте на чоеков,мат и маскара го напрајвте.Остајтего да го живејт животот.
Без навреда ама има многу луѓе што треба да се дошколуваат и незнам администраторот што дозволува такви глупости да се прашат на една озбилна тема,доказ американците снимаат уклета куќа на таа тема.Сега се исклучувам.

Ако се исклучиш само ќе ги потврдиш нашите мислења.
--- надополнето: 3 октомври 2013 во 23:07 ---
Не е заебанција овој е од друга димензија, модераторите неможат да му најдат ип адреса не постои.

Јас не гледам трезвено мислење и дигнитетот не ми дозволува повеќе на тоа ниво да комуницирам

па ние пијани сме, а ти ко мудар ламинат ќе ни простиш и вразумиш

Извини рибо, јас сум под тешка дрога незнам што зборувам.

Откако се исклучи ламинатов да резимираме: - Што уствари сакаше да каже овој бе? :pos:

People get ill from sickness, people get sickness from being ill. - Illuminati
Rninfs го сваќаш потеклото на твоето лудило?

Ова веќе ме потсетува на доживувањата на Дуле Истина. Не знам дали знаете, ама Дуле Истина еднаш отишол на Олимписки и како што си гњурел наишол на wormhole, влегол внатре и искочил на концерт на Продиџи во Будимпешта. И Кит му рекол нешо као: "Кај си бе брат, се губиш, седи ќе спржиме нешто", а Дуле му одговорил: "Не можам брат, морам да бегам, ќе ми затвори Олимписки".

Исто Дуле еднаш си седел на тераса додека грмело, фатил гром у шише, го однел у ЕВН и оттогаш не плаќа струја.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom