Живеам за да...

• Креатор на темата Креатор на темата Nelogichen
  • Време на започнување Време на започнување
Живеам пошто јебига сум Жив , и мора да се живи :)

уште сум многу млад за да си зацртам некоја цел во животов...засега мислам само како да го поминам наредниот ден...абе само уживам-детиште.:)

живеам за ...

за во вакви моменти да сватам колку е беззначајно човековото постоење гледано во споредба универзумот и целото постоење на нештата.. и да се замарам со ова нешто наречено живот.. за на крај неизбежно да умрам..

позззз. ојдоф да ЖИВЕАМ .. :cug::motor::violent1::sport1::tv::3: :sekss::sekss:

За да постигнам нешто во животот најверојатно :)

Имам мноооогу едноставна цел во животот - да бидам среќен. И тоа е тоа, живеам за да бидам среќен.

п.с. Егзистенцијализам. Чичко Ж.П.Сартр ми рече дека животот нема смисла освен онаа што ти ќе му ја дадеш. Па нели е така?:toe:

...јадам :vozbud:не озбилно мислам дека се претворам во храна :toe: а се е џабе

живеам за да сакам,живеам за големи радости и среќа,живеам затоа што верувам дека има некоја цел во живеењето:smir:

живеам за она што сум го створил да го истерам до крај т.е децата што сум ги створил да ги изведам на прав пат да створат своја фамилија да станат свои луѓеза да го продолжат нашето поколение

Живеам за да дишам а дишам за да има помалку воздух за другите:pos2:

..за да биде нешто од мене, за да напраам нешто од мене, за мене и за другите околу мене, за да бидам среќна, не дека сеа не сум, и за да донесам на овој свет некој кој ќе продолжи место мене..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom