Живеам за да...

• Креатор на темата Креатор на темата Nelogichen
  • Време на започнување Време на започнување
Живеам за да бидам нешто, а тоа нешто секогаш да ме прави задоволна и исполнета

Живеам за да не умрам. :pos2:

живеам за да .....ПОСТОЈАМ и да бидам она што сеа сум...
за подобро ..здравје

Живеам за да стигнам до некоја цел,а каква е целта сеуште не знам :toe:

сум се родила зошто сакале моите родители,а живеам за мене,за мојата пожртвувана мајка,за споменот на мојот татко,за мојата немирна сестричка,за мојата најдобра баба и дедо,за мојата најверна другарка и мојата братучетка,живеам за да станам подобра и поуспешна личност,живеам за да бидам од корист за општеството,,живеам да ги остварам своите цели и да имам спокен мирен живот,исполнет со срека,здравје и љубов,и да не заборавам живеам и за мојата најголема љубов-се надевам мојот животен сопатник,без вие личности најмили мојот живот би немал смисла,би немала за што да живеам.....

Пааа живеам за да постигнам нешто и да бидам некој во животов .... живеам за моите дома, за моите пријатели.... :)

Живеам за да постигнам што можам повеќе.Додека сум жив да се трудам да направам што е можно повеќе и да имам голем успех во се.

Живеам за да станам председател или премиер на Македонија и да ја извадам од гомна и сите да ме сакаат и да станам бесмртен:je:

Живеам за син ми,за себе и за да пукнат душманите......

Живеам за да живеам и еден ден да умрам.

живеам за да живеам
или обратно беше...

Живеам затоа што сум им потребна и неопходна на луѓето на коишто сум им потребна... :)))
Живеам за оние коишто треба да ги запознаам и на чијшто пат треба да се најдам за да повторно и ним им помогнам во животот...
Живеам да ја споделам мојата љубов со неколкуте избрани од моја страна луѓе...
Живеам за да ја остварам причината поради којашто сум родена токму тука и со токму овие луѓе...
Живеам за да го радувам пријателот и да го нервирам непријателот... :baeh:

........ има уште ама ај да не филозофирам, ќе скратам и ќе речам:

Живеам затоа што сакам да живеам :)))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom