Женско со кратка коса?

• Креатор на темата Креатор на темата devojka111
  • Време на започнување Време на започнување
неможам да замислам женско со кратка коса...сеа има некој шо им стои убаво ама и покрај тоа ја сум против...се знае долга убава сјајна коса а не МАШКА кратка коса...

Убави се, зошто да не иако имам средна должина на коса ми се допаѓаат овие видови на фризури само никогаш не би направила таква don't have the guts:vozbud:
иначе добро стои на лица со правилни црти и на некои поубаво им стои кратка неголи долга или средна должина едноставно кратката коса ги отвара, ги праи поубави посекси:smir:

l_c29bc6d9991de1b7ff191fd764779456.jpg

Јас ќе се шишам вака. Многу сакам кратка коса кај девојки.. Ама кај оние на кои им стои..:pipi:

Мене не ми се многу симпатични девојките со кратки коси ама ми се свиѓаше оваа нашата што глумеше во сенки она има кратка коса само не ми текнува како се викаше:toe:

еве уште некои интересни кратки фризури
emogirlsstyle.jpg

ShortBlondHair2009.jpg

PixieCut.jpg

ShortBobHair2009.jpg

инаку мене баш ми се симпатични девојките со кратки фризури, сметам дека овие фризури им прилегаат на девојки со мала фаца, мало носе и истакнати јаболчици

Мене најсекси и најубави женски ми се оние со кратка коса. Некако најмногу ме привлекуваат:pipi:

Леле, многу сакам да ја скратам косата, и да имам некоја од овие кратки фризури.
Само не се осмелувам да ја скратам :kesa:
А да не има некоја програма со која со едитирање на слики можам да проверам како би ми стоело????

Инаку ја мразам мојата долга коса.
Пред некој ден мерев едно влакно и беше долго 48 цм
Рекорд ми е 79 цм :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

многу ретко ми се свигат девојки со кратки коси иако има исклучок!повеке ги преферирам со долги тие!!! :smir:

Зависи од лицето на девојката. На некои им стои поубаво долга коса, на некои им стои прекрасно кратка коса.

Во секој случај коса е..расте. Експериментирај и дознај што ти стои.:pipi:

bitna e facata kosa raste a fakt e deka kratka kosa im stoi samo na ubavi devojki so ubavo lice, taka da ako e ubava so kratka so dolga ke bide uste poubava

bitna e facata kosa raste a fakt e deka kratka kosa im stoi samo na ubavi devojki so ubavo lice, taka da ako e ubava so kratka so dolga ke bide uste poubava

Сите девојки се убави :smir: Има убави, поубави и најубави. (ова дефиницијата на дедо ми која ми ја кажа како мал за да фатам девојка)

Него убавината е релевантна. Вкусот одредува што е убаво а што не.
А како што знам за кратка коса девојката мора да има јаки црти и мал нос.

Мене не ми се многу симпатични девојките со кратки коси ама ми се свиѓаше оваа нашата што глумеше во сенки она има кратка коса само не ми текнува како се викаше:toe:

Весна Станојевска се вика женската.Слатка е да ти кажам,и стое кратка коса.Еве слика од неа

Attachments

• vesna_stanojevska.jpg
    vesna_stanojevska.jpg
    17,8 KB · Прегледи: 65
Кај која како... негде им стои кратката коса, негде едноставно не, зависи од формата на лицето и физиономијата на главата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom