Женско со кратка коса?

• Креатор на темата Креатор на темата devojka111
  • Време на започнување Време на започнување
даа да...ми се свиѓаат женски со кратка коса......поише сакам женско со кратка коса одколку со долга.......посекси се:nesum::smir:

Хммм не знам зависи до девојката... На пример на Agyness Deyn и е топ... :pipi:

HXlqjC

штознам на некои девојки им стои кратка коса мене лично не незнам навикната сум со долга коса

Или им стои, или не им стои. И каква врска има тоа дали има кратка или долга коса?

Јас лично, еднаш напраив таква глупост да ја скратам косата многу. Експериментирав, видов дека не ми се свиѓа така, и нема зошто понатаму пак да ја кратам толку многу.

Зошто да не. Има некој што се посекси со кратка отколку со долга коса.:toe:

Перфекција.Совршено изгледа на девојка и милион пати е повпечатлива и попривлечна.Од мене имаат два гласа :icon_lol:

Зависи на која како.....на некој им стои и тоа како а на некој им изглеа како некој да им се посрал на главата.....у секој случај кратка ама ипак женствена мразам женски шишани ама ептен кратко онака стрижени ко рекетари ми се еве пример женската 2 поста погоре надоле е супе али кога јавидеш у тоа косата ко од поправен дом да излезела.И да генерализираме значи кај секој различно ама у ниеден случај рекетарски стил на коса.

Мене ми се допаѓаат ептен женски со кратка коса. Што пократка тоа поубава :) Во Ком. банка еднаш работеше една девојка со кратка коса, бреее се на нејзин шалтер идев :)
Ја прашав од кај си ја купила фризурата, го посетив фризерот и се вратив дома со 3 мил. коса :)
Децата не ме сакаат со кратка коса. Ми викаат дека машка (зборов еј :) )сум била :)))

Ма не ми е претерано битно дали и` е кратка или долга косата се` додека ја личи. А тоа зависи од обликот на главата, лицето... Мислам дека на послабите девојки кратката коса повеќе им одговара отколку на дебелките.

Не викај два пути.
Еден ден може жена ти ке има кратка коса а ти ке ја нарекуваш “најубава моја“.

Може да ја наречам ама затоа што ќе морам пошо ќе ми е жена, ама тоа не значи дека ми се допаѓа нејзината фризура.:toe::smir: Сепак мора да признаам дека има ептен привлечни женски со кратка коса ама само заради тоа некако ми се одбивни. Еве на пример таа девојката на Kanie West што беше со избричената глава ми е ептен јака се додека не ја погледнам во главата. Па јеби га кога ќе легнам со неа не сакам да фаќам машка избричена глава...:pos2::pos2:

Може да ја наречам ама затоа што ќе морам пошо ќе ми е жена, ама тоа не значи дека ми се допаѓа нејзината фризура.:toe::smir:
значи дека би ја зел за жена иако МРАЗИШ кратка коса...и точка (!?)
xD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom