Женско со кратка коса?

• Креатор на темата Креатор на темата devojka111
  • Време на започнување Време на започнување
Женско со кратка коса го пронаоѓам како храбро,различно од другите и (не сакам да навредам некој), ама на жените со кратки коси обично им се истакнуваат цицињата ххехе нормално и очите, обожавам девојчиња со кратки косичиња,патичиња и плави очиња :smir::smir:

Женско со кратка коса го пронаоѓам како храбро,различно од другите и (не сакам да навредам некој), ама на жените со кратки коси обично им се истакнуваат цицињата ххехе нормално и очите, обожавам девојчиња со кратки косичиња,патичиња и плави очиња :smir::smir:
hahaha jas imam kratka kosa i plavi oci hahaha

Ми се свиѓа кратка коса само доколку комплетно одговара со физиономијата на лицето.

celeste_cid.jpg
8554613.jpg

CelesteCid.jpg

bitna e facata kosa raste a fakt e deka kratka kosa im stoi samo na ubavi devojki so ubavo lice, taka da ako e ubava so kratka so dolga ke bide uste poubava

I jas mislam vaka.Ponekogas koga ke vidam nekoja ubava devojka so kratka kosa,iako ubavo i stoi,pomisluvam kolku bi bila poubava da e so dolga kosa.
Generalno,mislam deka dolgata kosa moze da napravi da izgleda poubavo sekoja zena,ako znae da ja nosi.
Kratkata mi e nekako ili ti stoi ili ne...a i da ti stoi,dolga bi ti stoela uste poubavo.:icon_lol:

Една другарка има многу кратка коса.Добро и стои ептен е слатка.
Значи сепак тоа е релативно,но јас не би ја ишишала кратко косата.
Немам гз:icon_lol:А и мислам дека немат да ми стојт убо...

Eдна од најубавите македонки на која преубаво и стои кратка коса.
vesna_stanojevska.jpg

Alyssa-Milano-wallpaper_1.png

Aлиша Милано и со кратка коса зрачи со сексапилност.

Сепак зависи од конструкцијата на главата..

Една другарка има многу кратка коса.Добро и стои ептен е слатка.
Значи сепак тоа е релативно,но јас не би ја ишишала кратко косата.
Немам гз:icon_lol:А и мислам дека немат да ми стојт убо...

Ако не пробаш никогаш нема ни да знаеш,како јас кога немав гз да се качам на скии(мислев дека ке загинам),после ехеее летав,научив.Секоја физиономија(на глава)е индивидуална,точно дека на секој не му стои се,но како ке знаеш ако немаш пробано.:smir:

Јас имам кратка коса веќе 6 години и ниш не ми фале :pipi: секогаш средена без ич напори.
И кога малце ќе потпорасне, почиња да ме нервира...Долга коса ми го крие лицето, и не ми стое. Ногу ретко ми иде желба да ја пуштам да расте, заради повеќе женственост демек, ама сепак не, ја сум си со кратка коса и таква ци останам, сакале или не...

Кратка коса кај девојче може да биде многу многу секси. Особено кај девојчиња со крупни очи

Мене женските со кратка коса ми изгледаат посимпатично. Цртите на лицето им се поприметливо и сл. Не знам од каде е таа идеа дека женските треба да се со долга коса. Како изгледа поубаво таква коса ке има.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom