Женска тепачка пред Б2 во Скопје! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
www.youtube.com/watch?v=vdLnbBtiz1U

прочитајте ги коментарите уствари, кој се свежи, од пред 2-3 часа :) (значи клик на линкот, па под видеото на јутјуб има коментари)

pozdrav do devojkata sto e vo bolnica i pobrzo ozdravuvanje
pozdrav od 'plavata' devojka....

Еден дел од коментарите е ова.Овие навистина биле ограничени бе,само би било фер да и плати бежичен интернет во болница барем да ја чита додека и упатува поздрави.:tapp:

Аууу Викторе те утепав,треба да учам,ти ми даваш тука *домашни*...
Ако не се лажам и ако добро сфатив од коментарине и ако добро гледам на снимкана(а снимката е прилично умачкана),едната е наша манекенка која сега се трудат да ја бутнат со сила во манекенските води...хахахахаха...ќе се запишам на *курс по манекенство* и јас,ова аикидово никаде не води.Прво Васиќ,па оваа....прекрасно.

Дефинитивно треба да и се најде некој спаринг партнер на таа во белата блуза со црна коса. Како реди боксови..............

Ај може денес пак ќе се степаат па од утре пак сеири да пукаме.

Дефинитивно треба да и се најде некој спаринг партнер на таа во белата блуза со црна коса. Како реди боксови..............

Таа може комотно во слободното време да се занимава со кик-бокс...:helou:

прочитајте ги коментарите уствари, кој се свежи, од пред 2-3 часа :) (значи клик на линкот, па под видеото на јутјуб има коментари)

Аиииииииии како се имаат закарано со коментари две од тие шо се тепале. :pos2:

Какви глупачки!!! :nesvest:

Abe ko sho razbrav od komentarite, Adila i Dalila sestrite se...a bogami tie krvnicki mavaat, nemaat usul :)

Попростачки,амин! а и јасно се гледа дека здраво си маваат боксови, ццц...Кокошки.

Abe ko sho razbrav od komentarite, Adila i Dalila sestrite se...a bogami tie krvnicki mavaat, nemaat usul :)

далила и адила не се некако бајаги постари од овие ?

Лелелеле , а коментариве се згазив од смеење ејјјј........:pos2::pos2:

цццццц..... све се пореметило еј не ми се верува.

далила и адила не се некако бајаги постари од овие ?

Е се се, јас знам дека се некаде наша генрација, а ова се тинејџерки, така да не се тие две, башка некако В2 и адила и далила некако не ми идат во комбинација.

Е се се, јас знам дека се некаде наша генрација, а ова се тинејџерки, така да не се тие две, башка некако В2 и адила и далила некако не ми идат во комбинација.

да ги знаеш адила и далила, ќе знаеш дека они двете беа СЕ..само луѓе не...

Рокерки панкерки раперки трансерки шмизли скејтерки...зависно со кого се ебат у моментот, такви се...:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom