Женска тепачка пред Б2 во Скопје! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
И да се надополнам, една од натепаните има потрес на мозок и унаказено лице, сеа ова колку е за фаќање сеир незнам.

Е ако ова не е за фаќање сеир... hehe:

бог да чува и да брани...нели им се страм.па за машко ќе се тепам бе цел град да ме гледа.битно се на штикли и се пред б2 џуниор парти.Ја да иам ваква ќерка ќе ја врзам за радиатор.

бог да чува и да брани...нели им се страм.па за машко ќе се тепам бе цел град да ме гледа.битно се на штикли и се пред б2 џуниор парти.Ја да иам ваква ќерка ќе ја врзам за радиатор.

I totaly agree :). Каков радиатор бе, абе метален кафез за ова животињиве..

Наводно тие двете што тепаат се сестри и влегле во Б2 и сакале да седнат во сепаре, ама сепарето било резервирано и обезбедувањето им рекло дека неможе да седнат резервирано било. И овие се нафурале и чекале да видат кој го резервирал, кога виделе дека се женски искочиле надвор и ги чекале цела вечер пред дискотека, потоа знаеме што следи

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Немам коментар на ова

порано машките се тепаа за девојките сега е обратно :pos2:

Иии таа црната партал ги направи.Ретко женско да мава такви добри боксови.:aplauz::aplauz:

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Леле луѓе зар и вакви нешта се случуваат.Паметни луѓе одма се фатиле за мобилниот и снимаат.

Лом се направија овие бе гледаш од една страна тепачка мислиш оваа другата иде да ги раздвои она влегува втора смена да се тепа кај да гледаш се кубење коси леле таа боксерката ја бивало бе изгледа има пракса али за жал тоа не е снимано на камера како оваа сцена тука.:pos: :pos: Јас се пукнав од смеење кога слушнав дека може се тепале ради некој си дечко али кога слушнав дека може се тепале и ради сепарето готово немам коментар на тоа.Кои кучки бе ццццц ајде очекуваме другата недела реприза.:)

Наводно таа црната на боксови што и влага на таа смеѓата е братучетка на еден другар и дека се спукале зошто некоја од нив се сексала со дечко и ! :)
У секој случај НЕ СЕ НОРМАЛНИ ! :)

:pos2::pos2: Ама вратаров беше најдобар. Бегај бе јајце(што и да значи тоа) и како животни ги брка.:pos2:
Иначе за таа дебелата. Не и се приближувам па што сака нека биде :nesum:

Леле значи колку ме нервираат онаквине „фрајери„ шо начекуваат причина да допрат цицка или гз додека ги одделуваат гуските....па да му ебам мајката остај да се излупаат ко што треба:)

Пеери, џуниор е ова. Бар се надевам. Во секој случај ми е криво што не сум бил тамо.

Вакви сељандури би ги обесил на плоштад.од кај да знам,можда глупоста е заразна. Како и да е дефинитивно е ова редок пример на идиотизам,имбецилност,малоѓраѓанштина,ороспилак.
незнам зашто ама на онаа боксеркана така ми доаѓа да и ја пукнам една...незнам зашто....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom