Вилинско коњче
It is my party :))
Јас не мастурбирам...Имам една сеуште недоволно откриена мистерија наречена ЖЕНСКА МАСТУРБАЦИЈА. Ќе бидете ли добри да ми објасните нешто повеќе. Имам визија во главата, ама сакам нешто конкретно да имам.![]()
Фала

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас не мастурбирам...Имам една сеуште недоволно откриена мистерија наречена ЖЕНСКА МАСТУРБАЦИЈА. Ќе бидете ли добри да ми објасните нешто повеќе. Имам визија во главата, ама сакам нешто конкретно да имам.![]()
Фала

za ova i ja sum mnogu mnogu radoznalтражев ваква тема али не најдов, па ке го поставам моете прашање тука .
дали припадничките на понежниот пол уживаат кога
партнерот им го лижи мегуножјето ?
сеа некој ако се нафака да ми кажи шо и како , не сакам да ми вели дека како и машките така и женските .
сакам детални одговори и некои техники во кои жените уживаат, и како може полесно до оргазам ?
фала чао :smir:

imam 15 godini i ponekogas mi doaga nagon da masturbiram i po 3 pati na den, i dodeka go pravam toa mi e mnogu ubavo ama posle toa koga ke zavrsam nekako me faka griza na sovest za toa dali e normano sto go pravam, dali sum normalna itn. kazete mi dali 3 pati e preterizam i sto e pricinata zosto imam tolkav nagon ne sekoj den ama sepak go pravam toa najcesto za vikend vaginata ne ja iritiram zatoa sto postojano gi liznuvam prstite za da lizga

Зашто грижа на совест бе ?imam 15 godini i ponekogas mi doaga nagon da masturbiram i po 3 pati na den, i dodeka go pravam toa mi e mnogu ubavo ama posle toa koga ke zavrsam nekako me faka griza na sovest za toa dali e normano sto go pravam, dali sum normalna itn. kazete mi dali 3 pati e preterizam i sto e pricinata zosto imam tolkav nagon ne sekoj den ama sepak go pravam toa najcesto za vikend vaginata ne ja iritiram zatoa sto postojano gi liznuvam prstite za da lizga

imam 15 godini i ponekogas mi doaga nagon da masturbiram i po 3 pati na den, i dodeka go pravam toa mi e mnogu ubavo ama posle toa koga ke zavrsam nekako me faka griza na sovest za toa dali e normano sto go pravam, dali sum normalna itn. kazete mi dali 3 pati e preterizam i sto e pricinata zosto imam tolkav nagon ne sekoj den ama sepak go pravam toa najcesto za vikend vaginata ne ja iritiram zatoa sto postojano gi liznuvam prstite za da lizga
Познато е дека совеста е аларм кој се активира секогаш кога сакаш нешто погрешно да направиш. А ти, зошто би имала грижа на совест, ако тоа што го правиш е исправно ?

zdr otkupuvam nevinost na devojka po dogovor moj email ; marjantaleski@yahoo.com
whats up +447447309225 viber isto