Женска мастурбација

• Креатор на темата Креатор на темата SpAcE_c0wb0y
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
10 мај 2005
Мислења
529
Поени од реакции
14
Веб-сајт
teonline.cjb.net
Имам една сеуште недоволно откриена мистерија наречена ЖЕНСКА МАСТУРБАЦИЈА. Ќе бидете ли добри да ми објасните нешто повеќе. Имам визија во главата, ама сакам нешто конкретно да имам. :)

Фала

мене ме интересира колку долго трае

Мало прашај шо поточно те интересират ќе ти кажиме :wink: :mrgreen:

Кажи ми се. Што е најчесто причината (палењето), како почнува, колку долго трае, како завршува, кое е чувството? Додај нешто за да биде целосно.

Причина може да биде се.. и од ништо никаде можит да почниш со мастурбација.. (ова за мене си кажвам :wink: )
Почвит едноставно.. едната рака (не мора да е рака мојт и предмет да е некој дилдо и слично) левата десната не е битно која си ја ставаш в гаќи и почвиш со "триење".. секогаш е различно време траењето на мастурбацијата.. зависно од тоа како се триеш.. ако цело време тоа го правиш со исто темно шансите да свршиш побрзо се поголеми и обратно.. со самото свршување завршува и мастурбацијата.. чувстото би требало да е исто како и кај вас.. шо знам мене ми е убо :mrgreen:

Работава ... кога четвртоодделенецот зборуваше за меѓубрачните односи :P 8)

SpAcE_c0wb0y напиша:
Колку често?

Мене ми се случува понекогаш и неколку пати на ден.. понекогаш секој ден .. а понекогаш да не го направам тоа со месеци:))

Prvo alal da i e na The`bItCh za se sto kaza, bidejki smetam deka kaj nas seuste e taa tema prilicno Tabu iako skoro sekoja devojka ima probano, e sega so toa sto nekoi go praktikuvaat toa pocesto nekoi poretko. Drugo ima mnogu nacini na koi moze da se napravi, ne samo varijantata sto ja spomna The`bItCh. Toa kolku cesto e individualno prasanje ne e kaj site isto, zavisi od licnosta:)

Ја би се сложила со Вуди Ален - кога мастурбирам, водам љубов со човекот кој највеќе го сакам.

Aceva напиша:
Ја би се сложила со Вуди Ален - кога мастурбирам, водам љубов со човекот кој највеќе го сакам.

А кога не е до тебе а на тебе “ти се иска ти се стиска и не можеш више“? :lol:

Маце, го знаеш на Вуди Ален? Ај, пак прочитај што сакал авторот да каже. Помош - човекот што највеќе го сакам = јас - себе си - самата. :wink:

А бе дека сум уште мало и неам сексуално искуство не напишав ништо .. а свршувањето при водење љубов е сигурно милион пати подобро од ова.. мастурбирањето:)

• Ми се допаѓа
Reactions: Ece

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom