Женска мастурбација

• Креатор на темата Креатор на темата SpAcE_c0wb0y
  • Време на започнување Време на започнување
Имам една сеуште недоволно откриена мистерија наречена ЖЕНСКА МАСТУРБАЦИЈА. Ќе бидете ли добри да ми објасните нешто повеќе. Имам визија во главата, ама сакам нешто конкретно да имам. :)

Фала
Јас не мастурбирам... :pipi:

тражев ваква тема али не најдов, па ке го поставам моете прашање тука .
дали припадничките на понежниот пол уживаат кога
партнерот им го лижи мегуножјето ?
сеа некој ако се нафака да ми кажи шо и како , не сакам да ми вели дека како и машките така и женските .
сакам детални одговори и некои техники во кои жените уживаат, и како може полесно до оргазам ?

фала чао :smir:

тражев ваква тема али не најдов, па ке го поставам моете прашање тука .
дали припадничките на понежниот пол уживаат кога
партнерот им го лижи мегуножјето ?

сеа некој ако се нафака да ми кажи шо и како , не сакам да ми вели дека како и машките така и женските .
сакам детални одговори и некои техники во кои жените уживаат, и како може полесно до оргазам ?

фала чао :smir:
za ova i ja sum mnogu mnogu radoznal :)

Ne bi se mesal vo zenskata mastrubacija, ali ako imas partner ne e loso da porabotite na sexot, mastrubacijata e momentalna rabota, dobriot sex dolgo se pamti. Nemoze rakata ili prstite, ona sto moze K**ot na Partnerot

imam 15 godini i ponekogas mi doaga nagon da masturbiram i po 3 pati na den, i dodeka go pravam toa mi e mnogu ubavo ama posle toa koga ke zavrsam nekako me faka griza na sovest za toa dali e normano sto go pravam, dali sum normalna itn. kazete mi dali 3 pati e preterizam i sto e pricinata zosto imam tolkav nagon ne sekoj den ama sepak go pravam toa najcesto za vikend vaginata ne ja iritiram zatoa sto postojano gi liznuvam prstite za da lizga

imam 15 godini i ponekogas mi doaga nagon da masturbiram i po 3 pati na den, i dodeka go pravam toa mi e mnogu ubavo ama posle toa koga ke zavrsam nekako me faka griza na sovest za toa dali e normano sto go pravam, dali sum normalna itn. kazete mi dali 3 pati e preterizam i sto e pricinata zosto imam tolkav nagon ne sekoj den ama sepak go pravam toa najcesto za vikend vaginata ne ja iritiram zatoa sto postojano gi liznuvam prstite za da lizga

:гик:

Ја мислам време ти е за сексање..три пати мастурбација + многу убаво ти е ..значи ride girl ..ride

Зашто грижа на совест бе ?
Терај си даље те бопи уво........али ипак најбоље ти е да си најдеш некој асално да се исфукате :D

Познато е дека совеста е аларм кој се активира секогаш кога сакаш нешто погрешно да направиш. А ти, зошто би имала грижа на совест, ако тоа што го правиш е исправно ?

Познато е дека совеста е аларм кој се активира секогаш кога сакаш нешто погрешно да направиш. А ти, зошто би имала грижа на совест, ако тоа што го правиш е исправно ?

Погрешно го прави ??????? :cautious: o_O

They see me trollin' , they hatin ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom