TpH_Bo_OkO
Трноризец
НА КОЈА ВОЗРАСТ ОДПРИЛИКА МИСЛИТЕ ДЕКА СОЗРЕВАТЕ?
60-65...у размер од тие 5 години...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
НА КОЈА ВОЗРАСТ ОДПРИЛИКА МИСЛИТЕ ДЕКА СОЗРЕВАТЕ?
Епа убаво е чувството.:pos2:зашто стално се фаќате таму долу?иам другар што го прави тоа несвесно, и многу ми е незгодно, не знам како да му кажам да не го прави толку често!разбирам дека ве нервира,ама...како би било ние жените да си ги чешаме цело време?
Епа убаво е чувството.:pos2:
Уште од мал ти е интересно да си го факаш,а навиката останува и после.
Ама сепак мислам дека не го прават сите машки тоа толку често и пред луге.Другар ти,шознам,му се засвигало веројатно,ама ако му кажеш,мислам дека нема да ти се налути.
Кога прв пат ги употребивте леванка и десанка?![]()
Кога прв пат ги употребивте леванка и десанка?![]()
Десанка на 11 години не се сеќавам точно, а леванка некои си 15 минути после десанката.Кога прв пат ги употребивте леванка и десанка?![]()
Никат не дозннав бе, уствари левациве со лева го "тепаат мајмунот"? :pos2:Кога прв пат ги употребивте леванка и десанка?![]()
60-65...у размер од тие 5 години...
Никат не дозннав бе, уствари левациве со лева го "тепаат мајмунот"? :pos2:
Пошо не ми иде некако на десна бее??
Ја иначе од 4то почнав:helou:
Dedo mi vika deka ke sum sozreel koga ke mi nikanat UMNICI ama seushte gi nemam, taka da jas bi rekol: Koga prv pat ke ebeme togash! Znachi kaj site razlichno, ama od toj moment go gledame zivotot poinaku posbeno zenite!НА КОЈА ВОЗРАСТ ОДПРИЛИКА МИСЛИТЕ ДЕКА СОЗРЕВАТЕ?
Kaj pishuva deka ako mi e simpatichna treba da ja privlekuvam? Togash taa MENE me privlekuva so nejzinata pojava, jas samo ke se ponasham privlecheno i voodusheveno!а како мислите дека ќе привлечете девојка шо ви е симпатична?
A za 'Desanka': vo 5-to odd.! So drugava ne sum se zapoznal nikad, ne e moj tip ne za drugo!Кога прв пат ги употребивте леванка и десанка?![]()