Жените прашуваат, мажите одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто е НЕОПХОДНО насабајле да си ги чешате јајцата,уаааај?

При спиење знаат да се фатат во неповолна позиција па прва работа што ќе ни текне сабајлечки е да ги вратиме фамилијарните драгоцени камења на место.

Ако машкото на секој можен начин избегнува некоја девојка тоа значи дека.....
(дополнете):icon_lol:

(дополнете):icon_lol:
Нема шанса кај него да успееш ни под разно. Барај друг!

Трн_Во_Око напиша:
...не му го дига.
Да не се збуниш, грда е! :pos:

А сеа мааалку посериозно. Во принцип, машките не комуницираат многу многу со непривлечни по физикус девојки. Момците најчесто не ги интересира карактерот а девојките ги гледаат како стек од цртани филмови. спремни да ги лапнат со сласт. :)

Ако евентуално се знаете повеќе, провери дали блефира, или евентуално некој нешто кажал лошо за тебе, или трета опција, нешто си го налутила. Секако онаа основната, грда си... има највеќе шанси.

Ај поинаку да се изразиме - Доколку типот не ја познава тогаш не му е симпатична.

Ако не ја познава, тогаш не му е ни несимпатична... :zid:
Мислев сипматична за око, ако видиш згодна девојка на што не ја познаваш што ќе помислиш? Дека не знаеш дали е или не е симпатична:tapp:? Ќе одлучиш одкога ќе ја запознаеш?

Што ти е бе на тебе....

Ме боли мене кучето мое каква е у душа ако имам намера да и го опашам само...:) :)

ШОЗНАМ... КОГА ЌЕ НИ СЕ ПРИСАКА ВАЉДА :) ... не сум активна, а и елоквентна да зборам за ова:)
а од мене едно прашање...
НА КОЈА ВОЗРАСТ ОДПРИЛИКА МИСЛИТЕ ДЕКА СОЗРЕВАТЕ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom