Зошто е НЕОПХОДНО насабајле да си ги чешате јајцата,уаааај?
еее ова цел живот скам да си го објаснам...па вие немате јајца и не го знаете меракот
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Obichno ne ama koga da: za da proveram kolku se omlaksani od vchera, dali se za 'kajgana' ili 'na oko' da gi mavam pri utrinskoto uriniranje! :majmun:Зошто е НЕОПХОДНО насабајле да си ги чешате јајцата,уаааај?
...не му го дига.Ако машкото на секој можен начин избегнува некоја девојка тоа значи дека.....
(дополнете)![]()
Нема шанса кај него да успееш ни под разно. Барај друг!Ако машкото на секој можен начин избегнува некоја девојка тоа значи дека.....
(дополнете)![]()
aj malce pokultorno kazi go be ke se navredat, eve: mu go diga ama ne bash tolku, ili go boli glavata neshto I deka devojkata e spremna za svoeto godishno kapenje!...не му го дига.
Да не се збуниш, грда е!Трн_Во_Око напиша:...не му го дига.
Ај поинаку да се изразиме - Доколку типот не ја познава тогаш не му е симпатична.
Мислев сипматична за око, ако видиш згодна девојка на што не ја познаваш што ќе помислиш? Дека не знаеш дали е или не е симпатичнаАко не ја познава, тогаш не му е ни несимпатична... :zid:
КОГА НАЈВЕЌЕ САКАТЕ ДА Е*