Жените прашуваат, мажите одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Што ви е пресудно за да се дозаљубите до бесвест во некоја,
да ја гледате секој ден што повеќе и да си праите муабет или пак сосем спротивно - да не ја гледате, да ви недостига, да копнеете леле кај е сега?!?! Далечината го прави своето, прави љубов или почестото гледање?!

а а а ?

...a aa aaa...vaka sea, do besvest da se zaljubish, malce e "kemchova" rabota, mislam i deka retko se deshava toa kaj mashkite, e sea da bideme malce po realni i po ozbilni ako se desi zaljubenka, definitivno e paznjata od nejzina strana...isto kako sto vie sakate...mozebi malce na podrugi raboti-ne do tolku na sitnici ko sto gleate vie...ama pokraj normalno fiz.privlechnost, tuka e sekako i vnimanieto od zenska strana...kako go slusha curata,sekoj nash zbor, kako i na kakvo nivo e percepcijata i razbiranjeto na odredeni temi, kako e raspolozena za pienje jadenje vo koj moment, poklopuvanje na vkusovi, zaednichki raboti, smislata za humor ako se sovpadne...so eden zbor, sovpaganje na karakterite...i ja pratish kako dishe, i ona te prati tebe kako prepkash i kako se smeesh i se gleate taka ochi u ochi i tajni pogledi i skrishni mesta i zborovi od srce kazani...pa ti se prevrtue neshto po stomak, ama ne e gastritis,si vikash,kako vaka sea, sto mi stana, ne ti se jade, ti se vrti od vreme na vreme ne te faka mesto, se budish navecher nasmejan okezen, raspolozen si poveke od voobichaeno...edvaj chekash da i go chuesh glasot po telefon,i poslednite pari da gi istroshish za mobilka mislish deka e zadnja rabota sto e vredna, pa na oba oka ochoravish i prijatelje zaboravish(za kratko vreme)...i opAAAAAA...love is on the way...i can see it in your eyes...:back:...e taka nekako e toa...:smir:...cveke obavezno...:kesa:

Daj bre Ljupco koa ke te ponese poetskiov zar pisuvaj so razdel

oci me zabolea

....

On topik a be stvarno cveke obavezno li e ?

Daj bre Ljupco koa ke te ponese poetskiov zar pisuvaj so razdel

oci me zabolea

....

On topik a be stvarno cveke obavezno li e ?

...obavzno brat veruj mi, pola rabota si zavrshil vishe a ne koshta bogznae kolku, odma ke te odvoi od nejzinata percepcija za Balkanizam i renesansa, neka vezat samo deka nejkat cveke ili se alergichni ama cveke si e cveke i plus ako i go pogodish po muabet onaka vkusot za cveke a bez da ti kaze direktno...sto bi se reklo da ja strefish na iznenaduvanje, rachunaj pola e soblechena...toples de...:nesum:

да ја гледате секој ден што повеќе и да си праите муабет или пак сосем спротивно - да не ја гледате, да ви недостига, да копнеете леле кај е сега?!?! Далечината го прави своето, прави љубов или почестото гледање?!

а а а ?

не планирам да се заљубам веќе никогаш :) :helou:

а а а ?

Далечината си го праи своето......ама не е љубов туку одалечување од личноста во која не со дозаљубен (ко шо викаш ти).....значи мислам дека вака неможе да се дозаљубиш..
За мене лично....почесто гледање, муабети,смешки, зезање и то.....

а а а ?

Како и секој.
Да знае да го пополни она што ни треба. Толку е одговорот..

Доколку не ти е јасно понатаму - еве ќе се потрудам и тоа.

Секое машко его без разлика колку е жено мрзач или жено-искористувач му е потребна жена. Во вистинска смисла на зборот. Тоа така се храни и напредува. Понатаму кога некое машко его ќе наиде на таква храна тоа не само што почнува да преовладува со емоциите и психофизичките акции на мажот туку започнува да го води него во некоја нова состојба на параноја и еуфорија. И за крај, она што се пополнува кај мажот не е ништо друго .. освен емоционалното празнење и животинскиот инстинкт за „земни“ задоволства.

кај мене порано беше вториот случај сега првиот. Honores mutant mores

Што ве прави да бидете мноогу љубоморни?

Што ве прави да бидете мноогу љубоморни?

Фактот што секој што нешто му виси меѓу нозе сака да те ебе...(не тебе, општо :)) од страв дека може да потпаднеш под „пропагандата“ и да „наебеш“ :)

Фактот што секој што нешто му виси меѓу нозе сака да те ебе...(не тебе, општо :)) од страв дека може да потпаднеш под „пропагандата“ и да „наебеш“ :)

доколку во врската нема доверба, а во почеток никогаш нема...тогаш ..Read Rule Number1 што би се рекло.

Поради фактот дека во почеток на врската довербата е слаба, и има знаци на љубомора, тоа женските го земаат како лоша особина, и тука фаќаат спој жичките, и голем број на врски ќе се заебат на оваа основа. Откако ќе се помине таа фаза на "Кај беше, со кого беше" ондак цитираното не важи.

Jas ne sum ljubomoren po priroda , sto e pisano neka bide ...samo ne trpam nepochituvanje a toa go tolkuvaat kako ljubomora a ima fundamentalna razlika vo dvata poima.

...obavzno brat veruj mi, pola rabota si zavrshil vishe a ne koshta bogznae kolku, odma ke te odvoi od nejzinata percepcija za Balkanizam i renesansa, neka vezat samo deka nejkat cveke ili se alergichni ama cveke si e cveke i plus ako i go pogodish po muabet onaka vkusot za cveke a bez da ti kaze direktno...sto bi se reklo da ja strefish na iznenaduvanje, rachunaj pola e soblechena...toples de...:nesum:

Процедурално: Скулгрл нависитна е алергична на свежо цвеќе, исто како што е и на свежо косена трева.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom