Жените прашуваат, мажите одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Што ве прави да бидете мноогу љубоморни?

Ако глобализираме, мажите ги прави љубоморни се`. Се` поврзано за девојката која им се допаѓа, а во приказната не се тие главниот принц, ги прави љубоморни.

Мене, како индивидуалец со чудно напишан испсилон хромозом коа се работи за машки навики... љубомората не ми значи воопшто. А сум приметил жени бре се палат на машка љубомора. Конечно ми стана јасно зошто жените уживаат кога дечко им крши заби на некоја будала. Во нивниот речник значело “Тој ме сака и сака да ме заштити“. Срање у три бои.

Е браво стварно многу си паметен. Просто да ти се чуди човек. И откако го прочитав твојот пост не ни ми треба шенген виза за Бардовци, сите порти ми се отворени со тебе. Алал да ти е.Е ваков одговор чекав. Секоја чест:tapp::tapp::tapp:

Де молим те дообјасни се пошто сум цел во прашалници.

Вака сега! Да речиме дека сте втора година на фак, и вашиот другар се мува со девојка од прва година средно! Какво мислење ќе имате вие за другарот и за онаа со која се мува тој?

И истово прашање, само плус ако другаров ваш има девојка а се мува со помалава .. ?

Вака сега! Да речиме дека сте втора година на фак, и вашиот другар се мува со девојка од прва година средно! Какво мислење ќе имате вие за другарот и за онаа со која се мува тој?

И истово прашање, само плус ако другаров ваш има девојка а се мува со помалава .. ?

:lud:

Ќе му се смеем и ќе му речем дека е педофил

Ама за втората варијанта. Зависи колкава му е другата девојка

За она првото: Ке му речам дека е неарен и дека за тоа се оди затвор (малолетничка со полнолетен). А и едноставно големи се разликите во годините. Од нив ништо сериозно неможе да бидне.
За она второто: Истото што и првото + би си помислил дека тој не знае што сака.

Ќе му кажам дека е бизарно во најмала рака, и дека ако има памет во глава ќе треба да престане. Било кој со разум може да оцени дека тоа не е воопшто нормално во било кој поглед.

А, ако има девојка, нивен проблем, тие нека се расправаат. Воопшто не е мое гајле.

Иронично, има ваков случај само што таа што е прва година ми е другарка. Се има на светов.

Немам другари педофили...барем засега

Нивен живот нивни начин на живеење,што сакаат нека прават,би му кажал само дека тоа не ми се допаѓа и е педофилски па он што сака нека прави,сепак ми е другар,доколку се знаеме доволно и сум оформил некакво мислење за него такво мување нема да ми го смени мислењето за него,секој си има право на свој сопствен живот и како сака нека си живее:helou:

Pa sigurno toj ne mi bi bil drugar ako e takov.toa jas ne go svakjam neznam zs!

...Да речиме дека сте втора година на фак, и вашиот другар се мува со девојка од прва година средно! Какво мислење ќе имате вие за другарот и за онаа со која се мува тој?
па какво мислење треба да имам?ништо страшно!ќе му дадам само совет,да внимава што прави со малечката и толку?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom