Не,дискусијата беше зашто тврдевте,т.е viktordojran тврдеше дека девојките кои имале секс и
се скинати се скапани.:wink:
Инаку,јас не би можела толку ладнокрвно да речам дека првиот сексуален партнер би ми бил ништо.Сега нема којзнае колку да го величам типот,ама сепак и по нешто ќе биде запамтен.Јас и ден денес го памтам првиот бакнеж,што беше,како беше,што ми кажа типот,што носев све,све и убаво ми е кога ќе се сетам на на тие моменти,без разлика што сега тој човек ми е сега странец и не ни правиме муабет,а не па за секс кога ќе станува збор.Се знае дека секогаш ќе го памтам тој човек по тоа и стално кога ќе помислам на првиот секс ќе помислам и на човекот со кој сум го имала тој прв секс.Може малце клише размислувам,ама сепак мислам дека е така.Нормално не ме сфаќајте погрешно,дека ги поддржувам муабетите од типот “ако е скината е скапана“ или дека не знам типот ќе ми биде кој знае колку битен во животот,ама сепак ќе го памтам по тој чин и тој убав момент

icon_lol

,тоа ми беше муабетот. Сексот е дел од врската и природно нешто за секое суштество.