Жени - зошто ви значи првиот сексуален партнер?

Pa posle mi tekna deka ne e isto jas i on , se staiv u misla u negova koza za moment i kazav sto moslam mada i toa pak sto sum rekol i tamu pak go mislam ne sum ja prevrtliv ama ic, samo ima dve mozni gledista na temava nevinost od moj aspekt i od negov ... ete taka leka noc

vaka sega se vrkam na temaata mnogu sum prepustilll breeeee.vaka sega vlatkoklik sto mislis ti za ova a?maz i zena ziveat 8 god zaedno dve deca (masko i zansko)zenata od radovis mazoot od sr.na mazot drugarite sekoj den na kafe kaj nego doma.toj ne e doma no tie pak na kafe.eden drugar dva tri cetiri denes ke odat kaj nego.e sega so e poentata zenata ja fakat so site kaako se raboti so eden u wc ja fatijja nisto(i oprosti)so drug posle u srede spalna na zemja.ja fati tepcki letaa pepelnici drva se so doslo na raka.zenata sedi nekoe vreme i sytanuva si odi za radovis.mazot ostana skaran so drugarite i ostaven so zenata i decata(sto e naj zalno)a zosto a so mislis ti drugar a?zosto stanaaa takvi rabotite?ZA TOA SO ZENA MU BILA K*RVA.e FALA TAKVA NE MI TREBA.i sega si otidde i tamo a sto ako i tamo nikoj ne ja zima za zena.a ovj se prezeni i si zema zena sega si imat 1 dete i im e super zivotot.kolko sto gledam jas.a sto da kazat drugite dve zalni deca a ?ostnale bes tatko za toa so majka im bila k*rva.e toa e brat nekoi raboti ne gi sogleduvas bas kako so treeba izgleda.stavi se u na toaa dete kozata.kako mu e nego sega?so m islis ti?poz caos

a so mislis ti drugar a?zosto stanaaa takvi rabotite?ZA TOA SO ZENA MU BILA K*RVA.e FALA TAKVA NE MI TREBA.i sega si otidde i tamo a sto ako i tamo nikoj ne ja zima za zena.a ovj se prezeni i si zema zena sega si imat 1 dete i im e super zivotot.kolko sto gledam jas.a sto da kazat drugite dve zalni deca a ?ostnale bes tatko za toa so majka im bila k*rva.e toa e brat nekoi raboti ne gi sogleduvas bas kako so treeba izgleda.stavi se u na toaa dete kozata.kako mu e nego sega?so m islis ti?poz caos
A го праша несреќников кога ја зел дали била невина и дали имала фабричка гаранција дека нема да се прокурва? :)

maz i zena ziveat 8 god zaedno dve deca (masko i zansko)zenata od radovis mazoot od sr.

Нели правиме муабет за првиот сексуален партнер, а овие двајца биле 8 години во брак.
Од кај знаеш колку имала жената пред него?

zenata ja fakat so site kaako se raboti so eden u wc ja fatijja nisto(i oprosti)so drug posle u srede spalna na zemja.ja fati tepcki letaa pepelnici drva se so doslo na raka.zenata sedi nekoe vreme i sytanuva si odi za radovis.mazot ostana skaran so drugarite i ostaven so zenata i decata(sto e naj zalno)a zosto a so mislis ti drugar a?zosto stanaaa takvi rabotite?ZA TOA SO ZENA MU BILA K*RVA.e FALA TAKVA NE MI TREBA.

А по што ти процени дека жената била курва?
По тоа што сега го прави и спие со другарите на мажот или па имаш некакво сознание дека нејзиниот маж не и бил првиот што ја скинал, па поради тоа сега е таква.

i sega si otidde i tamo a sto ako i tamo nikoj ne ja zima za zena.

Таму мислиш дека никој нема да ја земе за жена затоа што веќе имала односи со некој?

Еве ме пак повикан за мислење :vozbud:

vaka sega vlatkoklik sto mislis ti za ova a?maz i zena ziveat 8 god zaedno dve deca (masko i zansko)zenata od radovis mazoot od sr.na mazot drugarite sekoj den na kafe kaj nego doma.toj ne e doma no tie pak na kafe.eden drugar dva tri cetiri denes ke odat kaj nego.e sega so e poentata zenata ja fakat so site kaako se raboti so eden u wc ja fatijja nisto(i oprosti)so drug posle u srede spalna na zemja.ja fati tepcki letaa pepelnici drva se so doslo na raka.zenata sedi nekoe vreme i sytanuva si odi za radovis.mazot ostana skaran so drugarite i ostaven so zenata i decata(sto e naj zalno)a zosto a so mislis ti drugar a?zosto stanaaa takvi rabotite?ZA TOA SO ZENA MU BILA K*RVA.e FALA TAKVA NE MI TREBA.i sega si otidde i tamo a sto ako i tamo nikoj ne ja zima za zena.a ovj se prezeni i si zema zena sega si imat 1 dete i im e super zivotot.kolko sto gledam jas.a sto da kazat drugite dve zalni deca a ?ostnale bes tatko za toa so majka im bila k*rva.e toa e brat nekoi raboti ne gi sogleduvas bas kako so treeba izgleda.stavi se u na toaa dete kozata.kako mu e nego sega?so m islis ti?poz caos
Види пријателе,која врска ја има невиноста со примеров што го даде,апсолутно никаква,зашто,како прво која ти е тебе гаранцијата дека твојата невина прва девојка што ќе ја имаш нема да се прокурва,што ти дава за гаранција дека само твојот алат ќе и биде у мозок,доколку жената си била мераклика од почеток тогаш не е она за окривување него он,плус викаш биле 8 години у брак,значи типот ја трпел поради тие деца се е ок,но скурчува,секој неможе да го издржи тоа темпо,друго не се секирај ќе се најде некој ко него и ќе ја земе,еднаш курва цел живот курва,примеров не ти е на место муабетов не ти дава никаква гаранција како што кажав дека нема да се прокурва,нема сигурност

vaka sega se vrkam na temaata mnogu sum prepustilll breeeee.vaka sega vlatkoklik sto mislis ti za ova a?maz i zena ziveat 8 god zaedno dve deca (masko i zansko)zenata od radovis mazoot od sr.na mazot drugarite sekoj den na kafe kaj nego doma.toj ne e doma no tie pak na kafe.eden drugar dva tri cetiri denes ke odat kaj nego.e sega so e poentata zenata ja fakat so site kaako se raboti so eden u wc ja fatijja nisto(i oprosti)so drug posle u srede spalna na zemja.ja fati tepcki letaa pepelnici drva se so doslo na raka.zenata sedi nekoe vreme i sytanuva si odi za radovis.mazot ostana skaran so drugarite i ostaven so zenata i decata(sto e naj zalno)a zosto a so mislis ti drugar a?zosto stanaaa takvi rabotite?ZA TOA SO ZENA MU BILA K*RVA.e FALA TAKVA NE MI TREBA.i sega si otidde i tamo a sto ako i tamo nikoj ne ja zima za zena.a ovj se prezeni i si zema zena sega si imat 1 dete i im e super zivotot.kolko sto gledam jas.a sto da kazat drugite dve zalni deca a ?ostnale bes tatko za toa so majka im bila k*rva.e toa e brat nekoi raboti ne gi sogleduvas bas kako so treeba izgleda.stavi se u na toaa dete kozata.kako mu e nego sega?so m islis ti?poz caos

Znaci kakvi primeri kazuvas, Bog da cuva i brani! Nema nikakva vrska so temata, ama mislam sepak tebe temata ti e deka zenite se kurvi ako spiele so drug osven so tebe ( na primer), i deka imas takov kompleks, tebe nekoj da ne te zaebe, pa najverovatnio od nesto se plasis cim vaka razmisluvas.
Aj sea ti napravi si malku anketa, pa i vo tvojata okolina kaj pomladaite brakovi, i prasaj gi koi od tie zeni sega bile nevini pred brak???????????
P a i da ne ti priznae, sepak ne e za veruvanje vo denesno vreme.
Ama pak deka koga ke vleze vo brak so tebe isto NE ZNACI deka ke ti bide verna, od ednostavni pricin sto pogotovo nevina zena, koja neznae nisto osven tebe, ke pocne da masta i da ja maci nesto kako e toa so drug, pa ke si proveri,i togas nastanuvaat problemite.
Curiosity kills the cat!! si cul ti za ova???:tapp: :tapp:

Ali zena sto znae sto saka, i sto znae deka ti si najdobar od site za nea, nema da ima nikakva potreba od eksperimentiranje vo bracnite vodi, OSVEN:
ako ljubovta zamre,a ne znaat kako da ja opraat rabotata ( no i toa ne znaci deka pak ke se prokurva, moze vo nekogo da se zaljubi...si cul i deka toa se slucuva neli????);
potoa vo brakot moze da ima mnogu probelmi dokolku karatkerno ne se soglasuvaat partnerite, finansiski problemi i slicno. I dokolku ljubovta ne e dovolna jaka da gi izdrzi site iskusenja se slucuvaat takvi raboti!
Primerot sto go kaza, e tokmu poradi od edna od ovie pricini a ne deka ona bila kurva pred toa, mozda i ne bila, TI NE ZNAES, mozi se prokurvala pak, i teknalo kasno da isproba! ( a bila nevina!!!!!)
Ti teknuva sto ti zboram?????
zatoa razmilsi malce podlaboko, ne ZNACI deka ako ja zemes zenata nevina, i deka ke bide samo TVOJA,,,,,:uvo: toa zavisi od kako vie se slozuvate, i kolku e taa cesna po priorda, no po zakonot na verojatnost, ona ke saka i so drug, cisto da vidi sto ima doma.
Pa sea ti razmilsi, dali e podobro takva, ili nekoja sto imala probano, ne mora da se 10, 20 tuku nekolku i si e zadovolna so tebe!!!!!

No ja gleam deka ti sakas da vladees, da bides glaven, i da komanduvasm, i da potecnuvas a toa pravi so go vo tvojata ceta, zatoasto takviot odnos prema zenite ke ti donese samo propast.
veruvaj mi zenite ne se glupi, i so tek na vreme i ona ke sogleda deka ti nea samo sakas da ja kontroliras!!!

Znaci nema pravila be, za luge ovde se raboti, dali taa ke bide samo tvoja ili ne, zavisi i od tebe i od nea, ama sansite deka e nevina i da bide samo tvoja, se manogu MALI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ако јас сум шетал наоколу пред брак, сум си имал секс со Х девојки, со кое право да барам невиност од идната сопруга? Всушност...со кое право воопшто да барам невиност?
Луѓе бре, не живееме во 18 век!
Секој, независно машко или женско, сака да промени, нема цел живот да ебе едно исто...И, влезе во брак, брачниот другар е единственото нешто со кого имал/а секс и? Ќе шета наоколу...

Виктор, а знаеш ли дека и жените прдат? :)

...ispushtaat vazduh od dve mesta de potochno kazano de...:pos2::pos2::pos2:

...tuku, jas navistina neznam sto e rabotava so temava...?

...mislam deka nema nisto losho vo toa da se ima prv seksualen partner za zivoten sopatnik ako taka ja vrtime topkata...viktorche si e viktorche si saka "puterka"...drugite se slozuvaat so toa deka ne im je toa bitno odnosno deka pobiten im je karaktrot na zenata od kolku himenot...i nikoj netreba da bide navreden od toa...

Виктор, а знаеш ли дека и жените прдат? :)
замисли реакцијата на ова да биде:ох мај гад зар и тоа го прават,дал је могуче :podsmev:

извинење молам за оф топиков

...ispushtaat vazduh od dve mesta de potochno kazano de...:pos2::pos2::pos2:

...tuku, jas navistina neznam sto e rabotava so temava...?

...mislam deka nema nisto losho vo toa da se ima prv seksualen partner za zivoten sopatnik ako taka ja vrtime topkata...viktorche si e viktorche si saka "puterka"...drugite se slozuvaat so toa deka ne im je toa bitno odnosno deka pobiten im je karaktrot na zenata od kolku himenot...i nikoj netreba da bide navreden od toa...

Епа чим е така топката нека биде и за двајцата играчи...која е поентата ако дечкото(како виктор)си се вежбал на невини,а типката морала да се чува за „принцот“ ? ондак и ние жените да се пуштиме во потрага по недопрен муж:tapp:

Епа чим е така топката нека биде и за двајцата играчи...која е поентата ако дечкото(како виктор)си се вежбал на невини,а типката морала да се чува за „принцот“ ? ондак и ние жените да се пуштиме во потрага по недопрен муж:tapp:

...u sekoj tim ima -kapiten-celata finta e vo posedot na topkata-inache site ke trchaat ko muvi bez glavi po kukja...dzabe ne se reklo deka lavot e carot na zivotnite...nishto ne si nauchila ti curo...ke bide...ne se sekiraj...

...mnogu e jasno zasto mashkite sakaat nevini curi, ja neznam po treti put vi pishuem zasto do tolku vi smeta toa...edna bre ne se najde da reche i ja sakam nevin maz(ili mozda kaza nekoja?):)...ne mi se verue...sve sakaat da se iznaziveat prvo pa posle da se mazat...

...curi...nema kur do gusha i u raju dusha-->nebiva toa...jok...:baeh:

замисли реакцијата на ова да биде:ох мај гад зар и тоа го прават,дал је могуче :podsmev:

извинење молам за оф топиков

hehehehhe mnogu e smesno.drugar jas imam edno mislenje ti drugo.taka da slozi se so moeto mislenje i kazi go tvoeto za temava.(ako moze)

u sekoj tim ima -kapiten-celata finta e vo posedot na topkata-inache site ke trchaat ko muvi bez glavi po kukja...dzabe ne se reklo deka lavot e carot na zivotnite..

Аха....сега испаѓа дека девојката треба да се чува за мажот или па за такви некои како Виктор, а вие машките фурајте си и ебете или подобро да кажам во случајов само збогатувајте си го списокот
на листата легнати

.
..mnogu e jasno zasto mashkite sakaat nevini curi, ja neznam po treti put vi pishuem zasto do tolku vi smeta toa...edna bre ne se najde da reche i ja sakam nevin maz(ili mozda kaza nekoja?):)...ne mi se verue...

А на мажот ми мој на чело да не му пишува дека е невин.
Или тоа ќе го познаам по неговото неискуство во кревет?!
Па во краен случај, на доверба ќе играме,а?

..curi...nema kur do gusha i u raju dusha-->nebiva toa...jok...:baeh:

Епа девојки слушнавте? Нема секс пред прва брачна ноќ или па нема секс со никој друг освен со тој за кој знаете дека ќе ви биде иден сопруг. Ако не, никој нема да ве спаси од пеколот, Чеда Божји.:pop:

hehehehhe mnogu e smesno.drugar jas imam edno mislenje ti drugo.taka da slozi se so moeto mislenje i kazi go tvoeto za temava.(ako moze)
:pos: :pos: :pos:(ова за болдот)
ако ја разгледаш темата поубаво ќе видиш неколку поста мои во кои никако не се сложувам со твоето мислење,нема ни да се сложам,а моето мислење е кажано и тоа одамна на темата,ама изгледа ти читаш само тоа што ти одговара,секое добро :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom