Жени - зошто ви значи првиот сексуален партнер?

Виктор, размислувањава ти се друже од Илинденско време...

Ќе се смееле (во селото) ако не била невина...

А демек ако и го стаиш прв тоа е гаранција дека нема да му даде на друг? Курва е курва, нема врска дали ти си и го стаил прв, чесна жена е чесна жена и нема врска дали си и прв, втор, трет, десетти...

Ај кажи сега конкретно што те мачи за да знаеме како да ти помогнеме. Ти си и прв па сакаш да знаеш дали стално ќе те мисли или не си и па сакаш да знаеш дали мисли на него кога е со тебе? : )

jas sum i prav raskinati sme 1 god veke e sega me misli li?a?so mislis ti administratore?a jas mislam prv si e prv.i sekogas ke te misli.kolko i da ne saka. A NA DRUGAROT DA MU KAZAM ZA SELOTO NESTO:JAS SUM OD GRAD NE SUM OD SELO.AKO TOA TE INERISIRA.A ME BOLI KURAC DALI ONA KE ME MJISLI ILI NE.

ne mozam da se pomiram da imam devojka a da imala so nekoj pred mene.znam deka go nosi u srce i misli na nego i koga ke go vidi i se vrtat peperutki u stomak.i za toa do sega sum imal takvi mnogu ama do deka dade posle toa ja batalam.a sega imam devojka sto ne e imala so nikoj jas sum i prv i ga cuvam kako oci u glavata.zatoa sto izgubiv dve takvi a tretata ne ja davam nikako.
лелееееј што ли све нема да се прочита,брачко ептен затуцано ова мислењево бе,а нели ти мава у глава еве на пр.наоѓаш фуфа 25-6,7 год.невина,нели бе те мава одма у мозок дека нешто не е ок со цурата,абе не е ова камено доба веќе,нема веќе(т.е ретки се-да не ме критикуваат после :icon_lol: )оние што чуваат невиност до прва брачна ноќ,или филингот е јапанско знаме :icon_lol:
Од постов твој заклучив дека си имал две пред оваа сега невини,ти си им бил прв и си ги изгубил,и што сега,нели те маваат бедови дека мислат на тебе па иди бори се за една од нив сепак прв си им бил :icon_lol:
21 век,пластикава и медицинава идат напред,до вчера се рокала со 101 утре оди се шие и ти доаѓа ти вика 1 си ми,и ти среќен,џабе си тупиш мозок со вакви срања

abe toa e se najnormalno ama ti si devojka i ne znaes kakvo e custvoto koga znaes deka taa imala nekoj drug pred tebe pak BOLI i ona da go "zaboravila" ili toj ne i e vazen veke i takvi drugi raboti!!! SEPAK NE E LESNO !!!!!!!!!!!:toe:
а ти си немал прва,си ја заборавил,на правата количка од детството не ти текнува......ај не треси зелени жити се,ебаве таквите врски што ги имате кај што ти му ја мислиш дали она вечерта седела дома или отишла кај првиот да се исекса дека неможела да го заборави,затоа не ви успеваат врските нема доверба брачко
E vaka za tvojot odgovor.-da zemam kurva so bila ebena od 101 coveek pred mene jas sum i 102 i utre denta da mi se smeat site u faca taka li?eva ja ovaa sto ja ebev 1,2,3 ne e bitno.ili da ja baram niz site komsii sekoj den a? sto mislis ti za mojot odgovor?
невините домакинки се бољи ебачици,откако ти ќе ја разработиш тогаш е полесно да отиде кај комшијата,али те боли цевка прв си и нема да те заборави :icon_lol:
ama mn mask go imaat toj kompleks pa i ja zavisi od situacijata!!!!!!
комплекс на што,за каков комплекс станува збор?!?!

лелееееј што ли све нема да се прочита,брачко ептен затуцано ова мислењево бе,а нели ти мава у глава еве на пр.наоѓаш фуфа 25-6,7 год.невина,нели бе те мава одма у мозок дека нешто не е ок со цурата,абе не е ова камено доба веќе,нема веќе(т.е ретки се-да не ме критикуваат после :icon_lol: )оние што чуваат невиност до прва брачна ноќ,или филингот е јапанско знаме :icon_lol:
Од постов твој заклучив дека си имал две пред оваа сега невини,ти си им бил прв и си ги изгубил,и што сега,нели те маваат бедови дека мислат на тебе па иди бори се за една од нив сепак прв си им бил :icon_lol:
21 век,пластикава и медицинава идат напред,до вчера се рокала со 101 утре оди се шие и ти доаѓа ти вика 1 си ми,и ти среќен,џабе си тупиш мозок со вакви срања

а ти си немал прва,си ја заборавил,на правата количка од детството не ти текнува......ај не треси зелени жити се,ебаве таквите врски што ги имате кај што ти му ја мислиш дали она вечерта седела дома или отишла кај првиот да се исекса дека неможела да го заборави,затоа не ви успеваат врските нема доверба брачко

невините домакинки се бољи ебачици,откако ти ќе ја разработиш тогаш е полесно да отиде кај комшијата,али те боли цевка прв си и нема да те заборави :icon_lol:

комплекс на што,за каков комплекс станува збор?!?!

pa toa e kaj sekoe masko milam koj ne saka devojka so e nevina ako postoi takvo masko ja go secam i prakam klip na kajgana ZIMI SESTRA!!!!!!

ZA DEMIJAN

znaci ti sakas da imas nevina devojka i ti da i si prv a ? ako na primer samo ti se svigja, zaedno ste, i eto ti ja imas taa cest da i bides prv, dali posle toa bi se zblizil poveke kon nea, ili bi ja zasakal? bas me interesira sto mislite poveketo za ova? ako na devojka vi i ja odzemete nevinosta dali bi se povrzale kon nea, bi ja zasakale, ili sto znam jas...... ? dali go cenite toa?

pa toa e kaj sekoe masko milam koj ne saka devojka so e nevina ako postoi takvo masko ja go secam i prakam klip na kajgana ZIMI SESTRA!!!!!!
еве јас се пријавувам како таков,ич не ми е битно дали е енвина или не ако ми е убаво со неа друго ништо не ме интересира,не живеам јас за другите бе пријател туку за мене

Иначе не ми одговори,како се вика тој комплекс?
ајде да го видиме и тој клип :vozbud: го очекуваме :vozbud:

znaci ti sakas da imas nevina devojka i ti da i si prv a ? ako na primer samo ti se svigja, zaedno ste, i eto ti ja imas taa cest da i bides prv, dali posle toa bi se zblizil poveke kon nea, ili bi ja zasakal? bas me interesira sto mislite poveketo za ova? ako na devojka vi i ja odzemete nevinosta dali bi se povrzale kon nea, bi ja zasakale, ili sto znam jas...... ? dali go cenite toa?

pa najnormalno deka ke se povrzam so toa!! kako prvo MISLAM deka devojkata za da ti dade i toa prv pat trega da e sugurna u tebe da te saka da ima doverba i toa treba da se ceni!! ama mislam deka ima seljaci koi so toa sakaat samo da se falat na pr. EJ BRAT ZNAES STO NA ONAA KAKO SE VIKASE(i go zaboravil imeto) ja izd***v i so golema rabota napravil!!

demijan so se zamaras be drugar pij pivo kao mene i uzivaj gledas deka sakat ebani site i sakat poslee da gi barat niz komsiite od ebanje.:vozbud:ama ako ke ostat na svoja koza posle ke ne spomnuvaat ama ajde ima i zenski ke ni se ljutat.:vozbud:

Хммм...првата ми е само еден спомен...
Од оние другарки мои, со кои сме си правеле муабет и за такви теми, разбрав дека ама баш ич не им е гајле дека таму некојси пред години, и бил прв. Останало само спомен на првото сексуално искуство...
А што се однесува до мене, поголем мерак ми прават „виновните“ девојки :)
Со невината сексот всушност и не е секс.
А ако некој смета обратно, т.е. дека е битно да и е прв...нека си смета така, негово право.
За мене тоа е декадентно и глупаво...

Не се смејте типот беше Lost in space

EVE EDNO ZELENO od mene drugar za tebe (tuk te cenumm)toa so go kaza.poz

Сакаш да кажеш во право е дека тој тип и сите други со слични размислувања се Lost in Space или погрешно сватив,а?

И патем, темава ја отвори за да дознаеш што на нас жените ни значи првиот сексуален партнер, за да знаеш што сега тие две кутри на кои си им бил прв мислат за тебе?
А според твоите досегашни постови гледам мислиш ние девојките имаме став *прв ми е, ми летаат пеперутки, нема да го заборавам, би посакала и пак и сл*.
Според се што заклучив прилично гордо се чувствуваш претпоставувам.
И уште едно прашање - Чаршавот го посла на балкон да види селото упс извини градот дека на девојка ти си и прв, да не те прават будала после, се ебела со друг пред тебе, да измислуваат лаги. Вака барем одма устите да им ги затвориш и да им дадеш на знаење дека си фраер. Прв си ја имал :pos: :pos: :pos:

eden goooooolem pozdrav do demijan stvarno super razmisluvas :) kamo da imase poveke maski koi cenat nevina devojka ama pokasno ke sfatat kolku e toa vazno.... zatoa cekam da se pojavi nekoj sto razmisluva kako tebe :) i sto ceni nevinost pa za da mi bide prv.....se nadevam deka ke imam sreka da najdam takov a dodeka ne najdma ne davam! :) ne vredi da izgubam nevinost so nekoj sto nema da go ceni toj vazen moment za mene! i pred se treba da me saka!

очигледно читате само што ви паше :icon_lol:
ne mozam da se pomiram da imam devojka a da imala so nekoj pred mene.znam deka go nosi u srce i misli na nego i koga ke go vidi i se vrtat peperutki u stomak.i za toa do sega sum imal takvi mnogu ama do deka dade posle toa ja batalam.a sega imam devojka sto ne e imala so nikoj jas sum i prv i ga cuvam kako oci u glavata.zatoa sto izgubiv dve takvi a tretata ne ja davam nikako.

demijan so se zamaras be drugar pij pivo kao mene i uzivaj gledas deka sakat ebani site i sakat poslee da gi barat niz komsiite od ebanje.:vozbud:ama ako ke ostat na svoja koza posle ke ne spomnuvaat ama ajde ima i zenski ke ni se ljutat.:vozbud:
Зашто не одиш да ги побараш оние на кои си им бил прв,може мислат на тебе?Или сега се може разработени па се чукаат со кого стигнат,размисли малку,а од кај знаеш дека жена ти ќе те чека само тебе дома со раширени ноги и нема да оди кај комшијата,ќе и ставаш жилети?:icon_lol:

Сакаш да кажеш во право е дека тој тип и сите други со слични размислувања се Lost in Space или погрешно сватив,а?

И патем, темава ја отвори за да дознаеш што на нас жените ни значи првиот сексуален партнер, за да знаеш што сега тие две кутри на кои си им бил прв мислат за тебе?
А според твоите досегашни постови гледам мислиш ние девојките имаме став *прв ми е, ми летаат пеперутки, нема да го заборавам, би посакала и пак и сл*.
Според се што заклучив прилично гордо се чувствуваш претпоставувам.
И уште едно прашање - Чаршавот го посла на балкон да види селото упс извини градот дека на девојка ти си и прв, да не те прават будала после, се ебела со друг пред тебе, да измислуваат лаги. Вака барем одма устите да им ги затвориш и да им дадеш на знаење дека си фраер. Прв си ја имал :pos: :pos: :pos:

slusi be zlatno ne znaci ako tebe ti e ubavo da se e...so poveke dusi deka treba i site toa da go pravat.ako ti e ubavo ...ke stignes daleko veruvaj mi do pozadi MTV.primi go ovoa kako sovet a ne kako navreda.po mene na primer da letas ti jas nikoj pat ne bi te ni poglednal so takvo razmisluvanje.a toj sto e so tebe vo momentot ili e bil znaj deka ne e bil za toa so si lican nego za toa so sakal eden dobar seks so ovakava iskusna devojka.a do kade ke stignes ne znam.(ke vides deka sum vo pravo)THE END.(I NE SE LUTI TAKA JAS RZMISLUVAM)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom