Жени - зошто ви значи првиот сексуален партнер?

Па добро,мислам дека е малце претерано тоа и кога некоја ќе се омажи да трча по првиот...сепак,поминало време,запознала друг...
Зашто би се омажила некој ако сеуште лета по ТОЈ?
Бракот претставува нешто свето,помеѓу двајца кои се сакаат и планираат да основаат семејство,а како може семејство без љубов или некој трет помеѓу?:toe:

јас имам прочитано и тоа у весник у голасите дека жена на 47 години го бара тој и тој кој во летото 1977 го имала првиот сексуален однос.И послетолку долго време таа сеуште го бара ЕПА СЕГА ВИЕ САМИ ПРОЦЕНЕТЕ!!!!!!!

taka e DEMIJAN prviot ne se zaborava nikogas i jas sum za toa.samo sakav da se osiguram i zatoa ja napraviv temava.ne mozam da se pomiram da imam devojka a da imala so nekoj pred mene.znam deka go nosi u srce i misli na nego i koga ke go vidi i se vrtat peperutki u stomak.i za toa do sega sum imal takvi mnogu ama do deka dade posle toa ja batalam.a sega imam devojka sto ne e imala so nikoj jas sum i prv i ga cuvam kako oci u glavata.zatoa sto izgubiv dve takvi a tretata ne ja davam nikako.ako nekogas go procite ovoa TE SAKAM SLOBO.

јас имам прочитано и тоа у весник у голасите дека жена на 47 години го бара тој и тој кој во летото 1977 го имала првиот сексуален однос.И послетолку долго време таа сеуште го бара ЕПА СЕГА ВИЕ САМИ ПРОЦЕНЕТЕ!!!!!!!

Можеби само го бара за да го удри меѓу нозе во случај ако ја повредил нешто...:hehe:

taka e DEMIJAN prviot ne se zaborava nikogas i jas sum za toa.samo sakav da se osiguram i zatoa ja napraviv temava.ne mozam da se pomiram da imam devojka a da imala so nekoj pred mene.znam deka go nosi u srce i misli na nego i koga ke go vidi i se vrtat peperutki u stomak.i za toa do sega sum imal takvi mnogu ama do deka dade posle toa ja batalam.a sega imam devojka sto ne e imala so nikoj jas sum i prv i ga cuvam kako oci u glavata.zatoa sto izgubiv dve takvi a tretata ne ja davam nikako.ako nekogas go procite ovoa TE SAKAM SLOBO.

Епа тоа е мн добро и ја сакам таква девојка ама немам:nesum:

Можеби само го бара за да го удри меѓу нозе во случај ако ја повредил нешто...:hehe:

епа или тоа или тоа. друго нема ама и јас никогаш нема да го заборавам првиот пат ама кај мажите неможеш да приметиш дали имале или немале секс!!!(освен според искуството):pos2:

еј немој вакви работи да ми пишуваш жити се:wink: вечер треба да се видам со девојката ќе ми направиш некој филм и ќе и раскинам!!!!

Za mene ne e biten prviot, nego posledniot, a mene mi e najdobro so nego, mojot maz, i na prviot ne se ni sekavam, mozda pominalo vreme sekako,
Ali sto sum znaela jas togas, pa da mi bilo ubavo so nego, sekoja ke ti kaze, deka nevina devojka ne moze da uziva (skoro nikoja). A ako zboruvate za cuvstvata na celosno predavanje na prviot, toa e drugo, mada za mene ete e taka.
Jas samo se sekavam na prviot DECKO, koj vistinski sum go sakala, a za prviot ljubovnik nikako.
Koga si so nekogo sto sakas, kako mozes na mislis na bivsi i da treperis za prviot????:nesvest: izvini ama za mene ova nema nikava logika.
I neznaci ako ti ke is ja drzis deka ona ke bide samo tvoja, bitno e da te saka,. i bide verna, a ne so kolku spiele pred tebe. Bidejki gi znaeme primerite neli.
Mnogu maski mi kazale deka preferiraat iskusna devojka za zena, toa znaeme neli zosto!
Sepak karatketorot lojalnosta e bitna pa mozes vo taa osoba da imas poverenie.
toa treba da gledas:smir:

И што ако не се заборава? Остај пеперутки глупости, ако девојката те сака ти ќе би бидеш најважен, не оној кој и ја одземал невиноста. Ако идеме по таа логика-сите што си биле први ќе останеле заедно заради „пеперутките“.

demijan напиша:
еј немој вакви работи да ми пишуваш жити се:wink: вечер треба да се видам со девојката ќе ми направиш некој филм и ќе и раскинам!!!!
Не ни ја заслужуваш со такви размислувања.

Za mene ne e biten prviot, nego posledniot, a mene mi e najdobro so nego, mojot maz, i na prviot ne se ni sekavam, mozda pominalo vreme sekako,
Ali sto sum znaela jas togas, pa da mi bilo ubavo so nego, sekoja ke ti kaze, deka nevina devojka ne moze da uziva (skoro nikoja). A ako zboruvate za cuvstvata na celosno predavanje na prviot, toa e drugo, mada za mene ete e taka.
Jas samo se sekavam na prviot DECKO, koj vistinski sum go sakala, a za prviot ljubovnik nikako.
Koga si so nekogo sto sakas, kako mozes na mislis na bivsi i da treperis za prviot????:nesvest: izvini ama za mene ova nema nikava logika.
I neznaci ako ti ke is ja drzis deka ona ke bide samo tvoja, bitno e da te saka,. i bide verna, a ne so kolku spiele pred tebe. Bidejki gi znaeme primerite neli.
Mnogu maski mi kazale deka preferiraat iskusna devojka za zena, toa znaeme neli zosto!

abe toa e se najnormalno ama ti si devojka i ne znaes kakvo e custvoto koga znaes deka taa imala nekoj drug pred tebe pak BOLI i ona da go "zaboravila" ili toj ne i e vazen veke i takvi drugi raboti!!! SEPAK NE E LESNO !!!!!!!!!!!:toe:

demijan напиша:

nemoj pa i ti stvarno da i raskines.motaj si ja oklou prs malko pa koga ke najdes kako mojava togas daj i eden sut i drzi ja postenata.ALI BRAT EDNO TAA POSTENATA NEMA NIKOJ PAT DA TE OSTAVI A OVAA SEKOJ MOMENT MOZE NE SI INTERESEN I GOTOVO. A ovaa ke te saka cim ti dala prv da i bides ke i znaaces.i nema da te ostavi.Dobro sega ako ti nesto ne kiksnes epten mnogu tesko kako so jas so prvite dve.mislev prv sum i ajde cepaj pak ke ti se vratat am eve oste gi nema.hehehehehhe ne mi e ni bitno sega mnogu toa.hahah poz

Ама вие претерувате малце.:icon_lol:
ne mozam da se pomiram da imam devojka a da imala so nekoj pred mene.znam deka go nosi u srce i misli na nego i koga ke go vidi i se vrtat peperutki u stomak.i za toa do sega sum imal takvi mnogu ama do deka dade posle toa ja batalam.
И што ќе правиш сега, цел живот ќе бараш невини само за да бидеш сигурен дека не „го носи првиот во срце“? Што ќе се случи ако наидеш на прекрасна девојка во која лудо ќе се заљубиш, ама по извесно време откриваш дека ете- веќе имала секс со еден? Ќе ја откачиш? Или ќе ја дружиш дур не ти „даде“ па после ќе ја баталиш?
Аман бе мажи, а мислев дека ние жените претеруваме во врска со тој фамозен прв пат. Ме изненадувате. За химен се работи побогу. Прв сексуален однос, тоа е нешто што мора на секоја девојка да и се случи, не знам зошто толку голема фама се дига околу тоа.

Да, знам, девојките обрнуваат малце премногу внимание на оваа работа, ама тоа е така додека не се случи. После тоа, откако ќе има и втор партнер, и трет и да не редам понатаму... Полека но сигурно сите добри секс-партии ќе ја засенат онаа најпрвата, историската, и таа ќе остане само како добар или не толку добар спомен. :wink:

тоа е како правило ПРВИОТ НИКОГАС НЕ СЕ ЗАБОРАВА(поготово за девојките) и мн се каам за таа работа!! и сите машки треба да знаат дека ако земале нечија невиност ТАА СЕКОГАШ КЕ ГО ПАМТИ!!!!!!!!
Епа дај тогаш да ги спалиме искусните девојки, ако не па.

Секоја девојка го памти првиот, точно. Исто како што го памти и првиот бакнеж, првата цигара, првиот кец, првата барбика и слични први глупости на кои жените (ни јас не сум исклучок) обрнуваат внимание... :icon_lol: Нормално дека нема да го заборави. Ама многу повеќе ќе го памти првиот пат генерално, отколку што ќе се стави акцент на човекот со кој се случил тој прв пат.

Ќе го памти, добро. Ама тоа не значи дека никогаш нема да го преболи, дека вечно „во срце ќе го носела“ и дека дур има секс со вас ќе мисли на него. :icon_lol:

Не претерувајте толку, тоа и не е толку важна работа, дали имала секс пред вас и со кого имала. Важно е додека имате секс и двајцата да уживате во тоа, се понатаму се детали со кои беспотребно ќе се замарате. :)

Зашто би се омажила некој ако сеуште лета по ТОЈ?
Бракот претставува нешто свето,помеѓу двајца кои се сакаат и планираат да основаат семејство,а како може семејство без љубов или некој трет помеѓу?:toe:
Абе Мавечко, сосема ти е на место теоријава, само проблемот е што во пракса ова многу поинаку функционира... Бракови без љубов се денес речиси вообичаена работа... Ама тоа е веќе друга тема.

Не ми се верува што читам:nesvest::tapp:
Се плашиш од конкуренција или што е фркава? Како можете така да глеате бе? ако ми бил прв тоа значи дека ќе треба да му се клањам или по дифолт да не можам да го преболам...абе ајде,глупости!:uvo:

Е стварно не ве разбирам, за мене се глупости дека првиот не се заборавам никогаш, можеш да го памтиш онака како дел од животот ама не да имаш чувстав за него и пеперутки во стомак.На пример мене сеа толку ми е убаво во врската имам љубов, разбирање што не ми ни текнува на првиот, на памет не ми паднал:)А и кое е фајдето да и бидеш прв на некоја ако не се погодите во сексот, а поготово ако си имал сексуално искусво пред нејзе и некоја ти пружала повеќе и баш онака по твој ќеиф.Ако некого сакате, имате разбирање, се почитувате ни најмалку нема да ви биде проблем дали сте и прв или не.

E vaka za tvojot odgovor.-da zemam kurva so bila ebena od 101 coveek pred mene jas sum i 102 i utre denta da mi se smeat site u faca taka li?eva ja ovaa sto ja ebev 1,2,3 ne e bitno.ili da ja baram niz site komsii sekoj den a? sto mislis ti za mojot odgovor?

И што ако не се заборава? Остај пеперутки глупости, ако девојката те сака ти ќе би бидеш најважен, не оној кој и ја одземал невиноста. Ако идеме по таа логика-сите што си биле први ќе останеле заедно заради „пеперутките“.

Не ни ја заслужуваш со такви размислувања.

VIDI BREEE!! SALA DA NE SE SVATELO!!!! AJ NEMA VRSKA VIE DEVOJKITE NAJDOBRO SI ZNAETE!!

Не ми се верува што читам:nesvest::tapp:
Се плашиш од конкуренција или што е фркава? Како можете така да глеате бе? ако ми бил прв тоа значи дека ќе треба да му се клањам или по дифолт да не можам да го преболам...абе ајде,глупости!:uvo:

heheheheh citaj na odgovorot po nagore.:vozbud:

E vaka za tvojot odgovor.-da zemam kurva so bila ebena od 101 coveek pred mene jas sum i 102 i utre denta da mi se smeat site u faca taka li?eva ja ovaa sto ja ebev 1,2,3 ne e bitno.ili da ja baram niz site komsii sekoj den a? sto mislis ti za mojot odgovor?

Сеа да не претеруваме,не се делат девојките на невини и к*рви...има и нијанси у животот,ти текиња...ти само пази на каква налетуваш:smir:

И уште една работа,ако тој со којшто си направи да ти биде убав сексот,не прв,ќе го баталиш цел машки род!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom