Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
glupo izgeda brada bez brk ako mislite na takva ne
celosna brada so brk da
Исто Не Заради Трендот. Заради тоа што се помаженствени по сериозни и некако поубаво изгледаат од свежо избричените а ако е со црна коса и очи темни уфф .. на плави не им стои толку убаво цела жолта бљак ама црните поготово со побел тен се милинаМене ми е грдо брк без брада.
Брк у комбинација со брада може.
Брада со или без брк може.
Во принцип, преферирам брадести мажи, али не по секоја цена. На некои ептен неубаво им стои.
И така ви викам....![]()
Ова не е еднонеделна брада. Ова е 3-4 дневнаМустаќи не, а брада сакам но не премногу долга, една неделна обожавам.
Е вака нешто пример
Прегледај го приврзокот 121932
Дај фотка, ако си добра може да средиме нештоИсто Не Заради Трендот. Заради тоа што се помаженствени по сериозни и некако поубаво изгледаат од свежо избричените а ако е со црна коса и очи темни уфф .. на плави не им стои толку убаво цела жолта бљак ама црните поготово со побел тен се милина![]()
Aбе ај !?!??!Мене ми е грдо брк без брада.
Од прошлото лето не сум исунчан, од прошлиот октомври не сум избриченИсто Не Заради Трендот. Заради тоа што се помаженствени по сериозни и некако поубаво изгледаат од свежо избричените а ако е со црна коса и очи темни уфф .. на плави не им стои толку убаво цела жолта бљак ама црните поготово со побел тен се милина![]()
По никот се познава дека тоа ќе го прашаш.зошто брк не сакате?
Од прошлото лето не сум исунчан, од прошлиот октомври не сум избричен![]()
Niçin ?? Sen Türkiyeye gitmelisinBeğenmiyorum.![]()
Mора да се користи камуфлажа во мултикултурното село. Затоа ти у Швецка може да ги бираш парекселанс муџи и викинзи . Oh wait ... Vikings is history.Не ти стои брада тебе, изгледаш како муџахедин.