Жени, сакате ли машки со мустаќи и брада?

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
Mора да се користи камуфлажа во мултикултурното село. Затоа ти у Швецка може да ги бираш парекселанс муџи и викинзи . Oh wait ... Vikings is history.

Среќа што не сите се „камуфлираат“ во она што го презираат.

Ај да не читам 20 страни, кажете што сте одлучиле, дали пак да пуштам брадичка или да не се замарам.

Пред некој ден кога стасавме со другариве во СК со возот, имаше полиција доле пошо има имигранти у последно време, другаров брадосан до коска - левел муџахедин, при излегување се смеша со имигрантите во движење и за малку ќе го прибраа без да знаат дека е од "нашите". Затоа дечки, бричете се и плус дај те ни нас момците со лоши бради можност за фер натпревар !

Пред некој ден кога стасавме со другариве во СК со возот, имаше полиција доле пошо има имигранти у последно време, другаров брадосан до коска - левел муџахедин, при излегување се смеша со имигрантите во движење и за малку ќе го прибраа без да знаат дека е од "нашите". Затоа дечки, бричете се и плус дај те ни нас момците со лоши бради можност за фер натпревар !
Среќа што не сите се „камуфлираат“ во она што го презираат.
Ама предноста на тоа е што ако идам у Чаир никој нема да ми мавне рекет или да ме збрца со нож. А имам лично проверено дека брадата е путовница за мултиетничките средини :)

Мустаќи не, а брада сакам но не премногу долга, една неделна обожавам.

Е вака нешто пример

Прегледај го приврзокот 121932

Прегледај го приврзокот 121933
Овој вториов исти ја. :cool:

Aбе ај !?!??! :cautious:
burak-ozcivit-1.jpg
276121c4aa1df42632ccc0d06fa1fc1b.jpg
AJ :icon_lol:
258222e_0_OV6NO.jpg

ne be ovaa e od 4 den brada od nedela dena bi trebalo poveke da se poznava
dobro zavisi i od genite nekoj za brada od 10 do 11 dena mu trebaat 2 meseca ako mu e retka

Kakva brada be. So brada mislis ubav e - koa ke se izbrici so da vidis - grd grd pogrd ne moze da bide. Brada, da, na 3-4 dena pustena, da mozam da go vidam dal e ubav. Ic ne mi se svigjaat bradive dolgi so gi pustate. Primer Borat znaete kolku e grd - ima brada deckoto.
Suddenly:
wp_ss_20150530_0001.png
Boooo kakov e na slikava smekeriste <3

Незнам какво е мислењето кај вас дамите за Шпаниците дали се ок или не, ама неколку пати ме имаат прашано дали сум Шпанец кога имам пуштено едно 2-3неделна брада :pipi:

Gitsem ne olur acaba? :D

Дали пробуваш да ме убедиш дека ми се допаѓа нешто што знам дека не ми се допаѓа? :cautious:
Пробувам да те убедам дека во живо ако ги видиш актерите одма ке ти се допаднат :) И ја така првиот пат имав стереотипи за жените дур не отидов... ;)

Пробувам да те убедам дека во живо ако ги видиш актерите одма ке ти се допаднат :) И ја така првиот пат имав стереотипи за жените дур не отидов... ;)

стереотипи за жени со бркови?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom