Жени, сакате ли машки со мустаќи и брада?

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
glupo izgeda brada bez brk ako mislite na takva ne
celosna brada so brk da

Мене ми е грдо брк без брада.
Брк у комбинација со брада може.
Брада со или без брк може. :love:
Во принцип, преферирам брадести мажи, али не по секоја цена. На некои ептен неубаво им стои.
И така ви викам.... :rolleyes:

Брк у комбинација со брада може.
Брада со или без брк може. :love:
Во принцип, преферирам брадести мажи, али не по секоја цена. На некои ептен неубаво им стои.
И така ви викам.... :rolleyes:
Исто Не Заради Трендот. Заради тоа што се помаженствени по сериозни и некако поубаво изгледаат од свежо избричените а ако е со црна коса и очи темни уфф .. на плави не им стои толку убаво цела жолта бљак ама црните поготово со побел тен се милина :vozbud::цицки:

Војна се води за таа пуста брада. Девојками сака, али јас ја претерав не велам не :):angel:
Решив и ќе пуштам она ХАРДКОР брада ;)

Исто Не Заради Трендот. Заради тоа што се помаженствени по сериозни и некако поубаво изгледаат од свежо избричените а ако е со црна коса и очи темни уфф .. на плави не им стои толку убаво цела жолта бљак ама црните поготово со побел тен се милина :vozbud::цицки:
Дај фотка, ако си добра може да средиме нешто ;)

Aбе ај !?!??! :cautious:
burak-ozcivit-1.jpg
276121c4aa1df42632ccc0d06fa1fc1b.jpg
[DOUBLEPOST=1432947626][/DOUBLEPOST]
Од прошлото лето не сум исунчан, од прошлиот октомври не сум избричен :misticen:

Најновите историски истражувања (@RickyLFC9 поправи ме ако грешам;)) покажуваат дека најголемиот македонски син Гоце Делчев бил накодошен од неговата швалерка која живеела во Баница, Серско од причина што тој немал брада. Му се заканила претходно ако не пушти брада дека ќе го убие.
Стасал Гоце вечерта само со брк, таа го накодошила. Исходот е познат.

Ако женскиве сакаат брада, тогаш ние да бараме поголеми гради? :гик: #ШоБеНе
зошто брк не сакате?
По никот се познава дека тоа ќе го прашаш. :)

Сакаат и тоа како сакаат. Сите до една се влажнат на бради.

Не ти стои брада тебе, изгледаш како муџахедин.
Mора да се користи камуфлажа во мултикултурното село. Затоа ти у Швецка може да ги бираш парекселанс муџи и викинзи . Oh wait ... Vikings is history.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom