Жени, сакате ли машки со мустаќи и брада?

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
Jas obozavam bradicka kaj mashki..da ne recam site shto mi se svigjale bile so brada :D I ne, ne mi preci pri baknuvanje

Na nekoj mu se dopagja, na nekoj ne. Jas nemam protiv mustaki i brada kaj tugi lugje, samo kaj mojot maz. On nema fala bogu. Ama po izgled ima mnogu ubavi shto izgledat.

брада да..дефинитивно,но не предолга изгледа неуредно..негдека од кај 2-3 дена,така се вика..мразам машки шо имаат 3 влакна по лице и ги слушаш -се бричев-...шо бричеше жити бога?

и го обожавам тој мал дел брадичка таму веднаш испод усните..изгледа преубаво.

Da Sakam Brada <3 Uste ako e so temni oci i kosa uff :backa:

брада брада брада :vozbud:
пуф бре коа ке видам некој убав турчин со брдичка несвест брате :P
после ова се забележува дека сакам машки со брада,и тоа премногу ;)

брада брада брада :vozbud:
пуф бре коа ке видам некој убав турчин со брдичка несвест брате :P
после ова се забележува дека сакам машки со брада,и тоа премногу ;)
Nekoi Vikaat Radi Trendot deka se vo moda zatoa
Jas mislam deka modata na bradata nikogas ne pominuva tie se sekogas super : Mazenstveni , Sexy ,Cool ,Still i sekako Maskite so brada se sekogas poatraktivni od svezo izbricenite
i zapomnete nemoze sekoe masko da ima brada na nekoi ne im raste ili im raste mnogu loso trci sopnise rabotava
A za bradata od 3 dena ?? toa ne e brada spored mene i ne mi e tolku sexy kako podolgata nedava tolkav vpecatok Brada se znae najmalku od 10 do 11 dena nebricenje pa nagore

Sepak I jas isto Sakam Maski so brada premnogu i neveruvam deka toa ke se smeni !!

Не.
Гледам дека е во мода и многумина го фураат тој изглед, без разлика дали им стои или не, но мене не ми се допаѓа.

Мустаќи не, а брада сакам но не премногу долга, една неделна обожавам.

Е вака нешто пример

1319204523.jpg

beckham.jpg

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom