во целиов случај гледај позитивно што не си ја нашол со некој другиZdr luge,pred edna nedela ja vidov zenami kako masturbira…i Sega sum malku zamislen zosto toa?
nie sme 10 godini vo brak i Imame seks skoro sekoj den!
Ve molam bez zafrkancii! Fala
Ај Добро утро.
Хм....што мислиш ти? Што би можело да е причината зошто женати мастурбира? И покрај редовните односи?
Одговорот е едноставен..не и го правиш ќеифот, не и ја погодуваш точката, ин адр врдс, не постигнува оргазам со тебе.
Ај Добро утро.
Хм....што мислиш ти? Што би можело да е причината зошто женати мастурбира? И покрај редовните односи?
Одговорот е едноставен..не и го
во целиов случај гледај позитивно што не си ја нашол со некој други
nemase dildo, samo so raceteMozi ne se uplasi tolku oti masturbira tuku od goleminata i debelinata na dildoto
Ko go vide ko nodje od tele, kojznaj so se mu se premota niz oci
Има и тоа периоди. Не мора да значи ништо сериозно. Направи муабет отворено со неа. Најлошо што можеш да направиш е да си правиш филмови без да имаш дискусија со неа.Zdr luge,pred edna nedela ja vidov zenami kako masturbira…i Sega sum malku zamislen zosto toa?
Aaaaa, cim e takva rabotata nema pricina za griza. Samo vidi prebaraj po fioki, levo desno da ne istrca nekoe. I bi vnimaval na krastajcite, temelno mienje pred upotrebanemase dildo, samo so racete
...нема што да се загрижиш тоа е нормална работа и секој(а) почесто или поретко мастурбира било да се во врска, верени или брак, а тоа значи моментот е таков и било кој(а) кажува дека не го прави тоа барем еднаш месечно, скришум - лаже!Zdr luge,pred edna nedela ja vidov zenami kako masturbira…i Sega sum malku zamislen zosto toa?
Истото сакав да го прашам ....он топик, нема никаква логика да се сак`лдисуваш дека мастурбирала, најнормална работа е тоа па и во брак . Ти не го прајш чакија ??Да не се вика Мира?