bravo brat super si taka treba samo pojako cim uzivate da ne se sekiram ajAbre vie poike ke grizite od mene…sakav samo razlicni mislenja.potocno od zenite i toa e .sinokja se izebavme i Poloa si legnavme zaedno eden do drug i sekoj si se svrsi.ednac so ebanje ednac na raka razgovarav….taa mi rece deka e prezadovolna i deka so samozadoluvanjeto si gi ispolnuva seksualnite zelbi….sega rabotime na toa!!mislam deka ke odime i vo swingerclub nie ziveeme vo germanija i tuka ima se i svasta…taka da Sega ostanuva da uzivame ama bez neverstvo….i da vi kazam mnogo luge prasuvaa sto napraviv koga ja vidov kako masturbira…znaci Jas se pobudaliv(izgorev od Zelba toa da go pravi pred mene i Sega Go pravi …taa Mislila deka ke se lutam Ako mi kaze ili slicno ama Sega si uzivame se seksame i Drkame…Pozz i Fala na site losi i dobri komentari
Ne deka ne mozat tuku kako se veli , sharko na domasni ne lae , ali site tuka od posteni do preposteni . Za zenamu ili zenskata so koja se vleckaat so godini ( i obratno ) onaka ke se opnat kolku da se reci, da ne e bez ic. Neka dojdi sveza krv i oci ke si izvadat od ebanje .добро е, стајте му клуч на темава, доста беше. На 40 години не можеле да се ебаваат.
Или како беше другото секој ден грав не се јадело.Ne deka ne mozat tuku kako se veli , sharko na domasni ne lae , ali site tuka od posteni do preposteni . Za zenamu ili zenskata so koja se vleckaat so godini ( i obratno ) onaka ke se opnat kolku da se reci, da ne e bez ic. Neka dojdi sveza krv i oci ke si izvadat od ebanje .
Imase edna anegdota: tatko i sin gledaat edna jaka zenska kako vrvi i tatkoto mu veli na sinot. Sine ti se verva deka i ovaa ne nekoj preku kur mu ima dojdeno, mu se ima smaceno.
Bas takaИли како беше другото секој ден грав не се јадело.
Пиши пропалооо.Zdr luge,pred edna nedela ja vidov zenami kako masturbira…i Sega sum malku zamislen zosto toa?
nie sme 10 godini vo brak i Imame seks skoro sekoj den!
Ve molam bez zafrkancii! Fala
Шкорич?Да не се вика Мира?
Дур те запознае тоа. Откако ќе те запознае нема да мастурбира веќе.Жена ми сигурно мастурбира , само што ми е идна и не ја познавам уште.