Zenami masturbira

E

enzo8

Гостин
Од загрижен зошто жена му мастурбира и перфектен брак, до свингер клуб.
Се прашувам зошто влегувам веќе на темиве и се трудам да помогнам на некој, се тролови се насобрале мамицата да ви ја ебам болна за пажња.
Се надевам дека ќе ја најдеш жена ти у кревет кај друг ја чешка па стварно да побараш помош тогаш тролу ниеден.

Член од
13 јули 2024
Мислења
475
Поени од реакции
761
Abre vie poike ke grizite od mene…sakav samo razlicni mislenja.potocno od zenite i toa e .sinokja se izebavme i Poloa si legnavme zaedno eden do drug i sekoj si se svrsi.ednac so ebanje ednac na raka razgovarav….taa mi rece deka e prezadovolna i deka so samozadoluvanjeto si gi ispolnuva seksualnite zelbi….sega rabotime na toa!!mislam deka ke odime i vo swingerclub nie ziveeme vo germanija i tuka ima se i svasta…taka da Sega ostanuva da uzivame ama bez neverstvo….i da vi kazam mnogo luge prasuvaa sto napraviv koga ja vidov kako masturbira…znaci Jas se pobudaliv(izgorev od Zelba toa da go pravi pred mene i Sega Go pravi …taa Mislila deka ke se lutam Ako mi kaze ili slicno ama Sega si uzivame se seksame i Drkame…Pozz i Fala na site losi i dobri komentari ‍♂
bravo brat super si taka treba samo pojako cim uzivate da ne se sekiram aj

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.739
Поени од реакции
23.001
добро е, стајте му клуч на темава, доста беше. На 40 години не можеле да се ебаваат.
Ne deka ne mozat tuku kako se veli , sharko na domasni ne lae , ali site tuka od posteni do preposteni :D. Za zenamu ili zenskata so koja se vleckaat so godini ( i obratno ) onaka ke se opnat kolku da se reci, da ne e bez ic. Neka dojdi sveza krv i oci ke si izvadat od ebanje :sneaky:.
Imase edna anegdota: tatko i sin gledaat edna jaka zenska kako vrvi i tatkoto mu veli na sinot. Sine ti se verva deka i ovaa ne nekoj preku kur mu ima dojdeno, mu se ima smaceno.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.821
Поени од реакции
20.226
Ne deka ne mozat tuku kako se veli , sharko na domasni ne lae , ali site tuka od posteni do preposteni :D. Za zenamu ili zenskata so koja se vleckaat so godini ( i obratno ) onaka ke se opnat kolku da se reci, da ne e bez ic. Neka dojdi sveza krv i oci ke si izvadat od ebanje :sneaky:.
Imase edna anegdota: tatko i sin gledaat edna jaka zenska kako vrvi i tatkoto mu veli na sinot. Sine ti se verva deka i ovaa ne nekoj preku kur mu ima dojdeno, mu se ima smaceno.
Или како беше другото секој ден грав не се јадело.

Член од
22 август 2022
Мислења
527
Поени од реакции
1.745
Телесна компатибилност и слично либидо се многу битни. Еден од трите клучни барометри за што се случува во врската. Нема компромис за ова, освен ако меѓусебниот договор не е поважен од самиот однос.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.904
Поени од реакции
83.110
Сите овие вакви теми на Кајгана, низ годините, ги прескокнувам. Губење време се воглавно, бидејќи скоро сите имаат едно исто решение, или пак еден ист начин на решавање. А тоа е, да седнат партнерите и отворено да зборуваат за секс. Што ги пали, што не и тн.
Се кладам дека огромен дел од овие проблеми би се решиле лесно, или не би постоеле, кога едноставно отворено би се разговарало.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.630
Поени од реакции
34.014
Заплакаа основоположниците на интернетот дека имало тролови на интернет.

Навистина штета што не постои жената што мастурбира, но низ свои примери си притискаме копчиња во потрага по универзално решение на индивидуални проблеми.

Lets not start sucking each other's dicks quite yet.

Член од
28 август 2022
Мислења
7
Поени од реакции
3
И на форумов гледам феминистки имало хаха

За мастурбирањето, па викаат како своја рака што чешка ништо друго не чешка. Без гајле биди, само си прави оргазми жената.

peac+tapanar

музицар
Член од
22 јануари 2015
Мислења
73
Поени од реакции
21

Kajgana Shop

На врв Bottom