ЗЕМЈОТРЕС!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Знам дека не е за смеење ама на emsc странана ние од Македонија цел бендвит за месецов им го изедовме :cuc:

Daj ne se praete mnogu pametni, vaka vo Sk ne bilo nikogas , poveke od 24 casa trese i gospod znae koga ke prestane.taman mislis gotovo op nov. Esea kako be jas utre deteto da go pustam vo
Бaр дa ме пoчекaше дa зaспијaм првo...
Gabe ke si spiel jas ripnav od spienje

Да ти ебам земјотресот, не доволно страшен но доволен да те потсети на језивото чувство и да направи да не можеш да заспиеш цела вечер.

Најјаки се оние ,,стари" скопјани, доселеници од Србија што коментираат на Фејсбук, а цепат српски како да живеат тука 2 дена... Пу!!!

Најјаки се оние ,,стари" скопјани, доселеници од Србија што коментираат на Фејсбук, а цепат српски како да живеат тука 2 дена... Пу!!!
И? Каква врска има коментарот со земјотресиве?

Ако ништо друго после сево ова ќе излеземе доста појаки и малце другачии ќе гледаме на животот. Некако ми недостасува експертско мислење за оваква појава. Можеби држи вода објаснувањето дека овој тип на земјотреси се јавуваат на 100 години.

Najjaki se onie so sakaa da se povtori 63ta a sega se neshto zagrizeni i uplaseni.

;)

14355728_1095977787146699_5098957404342556066_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom