ЗЕМЈОТРЕС!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
1enwud.jpg

Доста активно изминативе 4 дена

Секаква.

Коментираат на постови за земјотресите, не на објави за ЛШ.
Не знам како да го поставам прашањево (две во едно, ко нескафе), затоа ќе бидам директен.
Зошто си толку глуп и зошто секој трет ден мора да се избламираш?

Што на куров е битен кој од каде е и кој што коментира кога на сите ни се полнат гаќи од секое дрмање. „Скопјани“ коментирале со србизми uuauauauauauuuuu urlame od humorof na STEALTH gi ponizi "skopjanite" uauauauauauuuuuu

И ноќва продолжуваат земјотресите во Скопје, кои иако нефатални, го вознемирија населението и предизвикаа повреди кај десетици граѓани

http://novatv.mk/nokva-ushte-eden-zemjotres/

и во 1 и пол пак успеале негде стампедо да направат :facepalm:

5:55>>>

Врнежите кој доведоа до поплави беа пропратени со до сега рекорден број електрични празнења.

Не алудирам на Харп, случајно се поклопи барајќи врска помеѓу електричните празнења и земјотресите.

Ова со нуклеарките и месечината е нешто најглупо што го прочитав во овие два дена. Значи поглупо не можеше, кога ќе слушнам па луѓе како коментираат сериозно за бомбите, леле мајко глуп народ. :facepalm:
Прееска јас па земав да ги заќутувам кучињата надвор, тие ме предупредувале. После им дадов да каснат, за извинување.

Пак не здрма прееска, накај 01:30, страшно, страшно...
Омалаксуваме, многу непреспиени ноќи, а ниту пак денови, не совлада стравот.
Ама кратко траеше, велат дека земјотресите не можат да се предвидат, е како тогаш братучед од Австралија ми се јавил накај 22ч, да ми каже дека ќе имаме земјотрес во толку и толку саат, али добро, пола саат утнал, порано ми кажа, а не здрма покасно. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom