ЗЕМЈОТРЕС!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Taman sakav da pisam deka mrsat muda za toj okolu 8 ama me prevari zemjotresov.... Pobrz bese :) inaku ova se aftersokovi i se pomali se...

Јас типувам на 3,4 дека беше овој. Дај барем некоја корист од нив да имаме, ќе типуваме.:D

Имаше сега уште еден мал, повеќе по звукот се осети.

Aj be u picku mater taman si legnav pocna da buchi ko mesalica za malter ebate toa, zimi kur ke spijam sea.

Taman sakav da pisam deka mrsat muda za toj okolu 8 ama me prevari zemjotresov.... Pobrz bese :) inaku ova se aftersokovi i se pomali se...
извини што те цитирам ама сериозно се тупи со ова афтершокови. И после тој од 7 сабајле требаше афтершокови и мавна тој во 15:00 уште појако. Како што пиша Малколм ван ден Сабаховиќ на Фејсбук, се договоривте ли кој од потресиве му е афтершок на кој претходен?

Никој не знае ни дали ќе е појако и дали ќе е послабо и кога ќе престане, тоа е она што навистина плаши.

У јебем ти не дрмаше многу али каков звук извади....
Само што сакав ова да допишам, ептен страшен звук беше, дали дека тишина надвор па се слушна убаво.

Таман си реков после две вечери слабо спиење, вечер ќе се наспијам. Кур спиење сега...

Истрчав одма до кај мајка ми во спална, одма над креветот има такво од стакло големо порано ко стаклена полица беше сега го има обоено ко украс стои, но може да падне директно врз креветот, го тргнав и го ставив на подот, што е сигурно сигурно е. Ќе има ли крај и ние една вечер спокојни да спиеме :(

:mad:Ајде бе у пичку матер нека здрма еден со 10 и нека престане,не се издржува вака..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom