Zedge, сајт за вашиот телефон

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 септември 2008
Мислења
12.776
Поени од реакции
9.904
Локација
Скопје,2014-та
Zedge е една од најголемите и најдобрите онлајн страни кои нудат бесплатни содржини за мобилни.
За да превземете некоја од милионите содржини не е потребна регистрација,а на располагање има бесплатни ринг-тонови,теми,апликации,видеа,игри,ма свашта:tv:

може да се превземаат готови содржини,а може и со регистрација самите да ја покажете креативноста
ај доста еве го сајтот,кој не го знае

www.zedge.net

Како што јас приметувам на странава има само теми, рингтонови, позадини за Sony Ericsson K750, така да не е корисна многу за тие што имаат друг тип на мобилен.:toe:

Lognat sum veke 2 godini.Sekoj den mozam da prevzemam po 30 bilokakvi fajlovi shto gi nudi stranata skoro za bilokoj model na telefon :smir: Stvarno nema sho nema,ama pretezno userite se od bliski istok i Indija pa stranata e preoptovarena so Bollywood glumici/glumci,temi,ringtonovi i pozadni za niv :smir:

Како што јас приметувам на странава има само теми, рингтонови, позадини за Sony Ericsson K750, така да не е корисна многу за тие што имаат друг тип на мобилен.:toe:

Не,треба само да го избереш кој тип е твојот телефон,неможе само за К750 да има,:pos2:
на што би личело тоа

wooow многу јака страна, ама има и појаки :/

Три години сум член тука и бев презадоволен, ама веќе со тек на време... нема апликации за некои телефони. Се форсираат едни модели, а за другите нема ни една најобична конвертор апликација.

Како и да е, thumbs up за сајтов.

Јас скоро година сум на странава, се од тука си земам уште игрите да беа фри :)
Ама во последно време имам забележано влагам Ringtones преслушувам 4-5 траки и после другите немаат глас.. така кај сите или ?

Ама во последно време имам забележано влагам Ringtones преслушувам 4-5 траки и после другите немаат глас.. така кај сите или ?
Не бе кај сите,ти изгледа дека од тетово си:)

Да и кај мене е така.Инаку страната и не е така лоша,само нема ништо за мојот HTC што и не е така страшно пак за тоа има други страни наменети за покет,како и да е за другите телефони ми врши услуга :)

Бев на страната и не можам никако да најдам screensaver DIGITAL CLOCK за нокиа 3110c. Ма не само странава туку цел нет го пребарав и нема таков скринсејвер. Ако некој знае сајт или евентуално има таков скринсејвер го молам да ми прати на меил. Поздрав:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom