Здравко Чолиќ во Борис Трајковски на 25.12.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Гз преку глава ако треба идам :)

Ако биде поголема карта од 800 нема шанси да идам,земав карти за Цеца заедно со девојками така да многу ќе ни се фати:) иако сакам поише на Чолиќ..

Баш затоа не отидов на Цеца ;) за да имам пари на Здравко
Јбг , Чола је нумеро уно

Ма незнам до кај 600-650 ми се даваат. За повеќе ЈОК брате. Освен ако не пукне некое ливче у кладилница :)

Еве нешто од новиот албум

Нешто не толку атрактивно кај нас,барем така мислам :)

Не,и затоа што ми вика дека пораката е прекратка ќе кажам уште еднаш,НЕ.

Осеќам средина на коловксиумска ќе биде. Сакам да одам

Обавезно идам, му бев и на двата концерти на плоштад и сега ке идам. Што да правам најомилен пеач ми е. :)

Иначе за карти има некој некоја информација колку би биле?

Ма да, чим е у Борис Трајковски може карта да биде 1000че ко за Цеца. Со оглед дека е Чолич и прањање и дека ке биде у Борис Трајковски минимум би била 600-700 а максимум 1000, ако е до 1000 идам ич не му ја мислам. Чим можев за Цеца да дадам 1000це давам и за него. :)

Многу го ценам човеков, жива легенда. Нема да го пропуштам концертов, дефинитивно :)

Здравко Чолиќ со голем спектакуларен концерт на 25 декември во салата Борис Трајковски во Скопје. Во организација на туристичката агенција „Guliver Mills“ Чола доаѓа во Скопје со се новиот албум, па со неколкучасовен концерт ќе ја потсети македонската публика зошто Чола е вечен а неговите хитови бесмртни.

По спектакуларните концерти на Жељко Јоксимовиќ, Северина, Цеца, организаторот најавува уште еден голем спектакал.

По тој повод, екипата на Бекстејџ деновиве во Белград, ќе го разгази Калемегдан за да ги открие деталите околу големиот концерт на балканската музичка легенда Здравко Чолиќ, откако претходно на ист начин ни ги откри деталите околу својот последен албум „Кад погледаш ме преко рамена“.

Промовирајќи го албумит во неколку градови, Чолиќ најави и дует со друга голема балканска ѕвезда па тргнаа шпекулациите дека станува збор за Северина.

Во секој случај, да ја почекаме екипата на Бекстејџ да се врати со информациите од прва рака од Белград, па да ја склопиме приказната со наслов спектакуларен концерт на Здравко Чолиќ во Скопје на 25 ти декември.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom