Здравко Чолиќ во Борис Трајковски на 25.12.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Локација
Некаде далеку...
Така добив информации деновиве, па затоа нека биде темава за тоа кој што како чул.... :)

Еве го и евентот на фејсбук... :)
http://www.facebook.com/event.php?eid=134808799899022

Би иделе ли? :))

Само да не ја претераат со картиве и нацртан сум таму :)

--- надополнето ---

Mрaзам концерти баш пред Нова Година.
Обично тогаш парите до последните 5 денарки ми се преброени :icon_lol:
А ми се иде, ако не сум шфорц ќе размислам :tv:

Се сложувам со Росоњерка, да не беше пред Нова Година, присуството ќе беше задолжително, но уште е рано да се каже уште сега нешто за после месец и пол! Што е најважно, постојано се случува нешто, а на 25 ќе биде добро, навистина добро:

Мене ептен ми се оди, ако најдам друштво стварно би сакала да одам! :))) Знам дека одлично ќе си поминам и ќе си се наполнам со позитивна енергија. :))) Стар шармер е Чола, си ја знае работата. :)

Го слушав 2 пати за безпари, така да сеа тешко дека би идел. Не за друго него тие пари пред Нова Година сигурно ќе ги потрошам за нешто попаметно. :)

Епа овој пат е со пари за жал,доста беше гага..За Чолиќ немам коментар одличен пеач и знае што све треба да напраи за да ни биде најубаво на сите..Има одлични песни така да ако излезе нешто може да се иде..

би отишол ама некако пред нова година е и плус немам со кого да идам

Убава песна, ама јас нема да идам на Здравко! Не идам на вакви концерти :toe:
Има доста убави песни Здравче :smir:

Информации за карти има некој????

Ако биде поголема карта од 800 нема шанси да идам,земав карти за Цеца заедно со девојками така да многу ќе ни се фати:) иако сакам поише на Чолиќ..

Радо би дала повеќе пари за концерт него за транзиција од 1 секунда што ја викаат најлудата ноќ :icon_lol: Ај ем дер дефинитли :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom