Зборувате со самите - себеси!?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Ми се случува да си праам муабет со себе :kesa:
некогаш на глас, а некогаш у себе :icon_lol:

Скраја дае :nenene:
Ај по некогаш се само критикувам ама да зборувам сам со себе никогаш:baeh:

Си правам муабет сама со себе напати...
Оти бе луѓе, убаво е. Си се преслушуваш, што всушност правиш ти во жовотот!? Што всушност си ти!? :toe:

Да си правам класичен муабет сам со себе, не, бидејќи ќе се осеќам ко да сум од "Демир Хисар", а инаку да си се критикувам некогаш на глас у стил- "брао бе Сашо" или "ебате кретенот", тоа да :).

Па тоа е нормално за мене.Нема ништо чудно.Обично кога ми е досадно и сум сам и си праам муабет со себе си ама не на глас туку во себе.Се смеам нешто, се потсеќама на некои смешни работи со цел да ми помине побрзо времето.Многу размислувам во себе, можеби и премногу ама убаво се чуствувам така и не би сакал да го сменат тоа кај мене никогаш.

U posledno vreme cesto .. so e najstrasno duri i debatiram sam so sebe ..

Нормално. Не на глас, ама понекогаш кога ке се замислам - I become my worst enemy :toe:

Дааааа....многу често си разговарам сама со себе..., Ако ме чуе некој ќе ме неправи ненормална али јбг тоа е :toe: . Особено си разговарам сама со себе кога треба нешто да направам па кројам планчиња :pos2: Убаво е кога ќе се изнамуабетам сама со себе , нема кој да ме критикува у моето мислење :aplauz:

Да, многу често посебно кога ќе направам некоја глупост...

А има некој што не зборува со себе? Нормално, никогаш не е на глас. А да, дискусиите со мене ми се омилени:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom