Зборувате со самите - себеси!?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
sobeno koga igram nesto na kompjuter pa si vikam lele kolku sum dobar ili lele kolku sum glup.

Секогаш и најчесто се карам сама со себе...а гласно знам да се испцујам.:kez:

ponekogas, samo koga ke treba da napravam nesto a se dvoumam... i ke zemam ko demek si se ubeduvam samata da go napravam Toa

ohohohohoooooo i toa kako....koa ke se raspricam,razvikam....pa luge mi se cudat po ulici.....si mislat ovaa nekoja mentalna e

И јас сега последно време си се приметив,така полугласно си размислувам,си правам муабет,само добро е што нема многу луѓе околу мене во тие моменти!!!

Јас комуникацијата со самиот себе ја издигнаф на едно друго ниво.....
На ниво каде што зборовите не се доволни.......
Така да, тешко да ме начекате на улица како си зборам со самиот себе.....:pipi:

знам и тоа не многу ретко да го однесам комп у 300 пм :icon_lol: :icon_lol:

Понекоаш се обидувам да напраам корисен муабет со себеси ама ретко успева.
И бтњ, пцуење, фалење, коментирање у себе не спаѓа во насловот на темата бре аман.

пцуење на компјутерот, и одредени предмети кои во моментот не ми го прават баш меракот се случува многу често. Зесто се случува и некогаш моите мисли и гласно да си ги кажам, ама секогаш се обидувам тоа да не го правам во јавност, не ради друго, на другите би им било непријатно и би им делувало вознемирувачки.

aha..zboruvam samata so sebe:ponekogas zboram tivko vo sebe,koga ne sakam nikoj da me slusne!Koga sum sigurna deka nikoj nema da me slusne,si zboram na glas,duri i ponekogas vikam!
Najcesto zboram samata so sebe koga mi e epten ubavo ili epten loso!Koga placam,isto taka!
Mislam deka toa mi pomaga da nadminam nekoi raboti i da se vratam vo normalen kolosek!
Cesto sebesi si go kazuvam ona sto sakam da mu go kazam NEMU,a toj mi e tolku nedostizno daleku!.....

Си зборам сама со себе коа ми е досадно..... само шо уста отварам и праам фацки исто кога зборам а глас не испуштам.....

Па тоа си е нормална работа, размислување на глас.

Ми се дешава и мене на глас да си размислувам... „чекај ваму ќе идам” „еј не бе вака” „ај у курац шо напраив” „ај ќе јадам” „еее ми се јаде, ама ме мрзи” :) :)

I jas si zboruvam sama so sebi i toa najcesto si zboruvam koga sum nesto iznervirana e togas si kazuvam se i sesto, se sto mi lezi na srce si kazuvam.Cesto mi se ima sluceno i koga odam po ulica sama da si zboruvam i lugeto sigurno si vikat ovaa e mentalno ubolena a da znaat oni kakvi maki me macat mene....:)

Да!Кога се критикувам самата себе во стилот на „Како можеш да бидеш толку глупа„„Ама ако утре пак направи го истото„„Така и ти треба„А понекогаш и добро се искарувам и тоа на глас.:kez:Ко мајка ми да си ја слушам кога ме караше:kez:

Хммм... досега не сум се фатила да разговарам сама со себе...
Освен вообичаено пред PC ако се нервирам за нешто или ако е вклучен TV знам да и префрлам на водителката или некои од спикерите што ме нервираат... ама тоа ретко се случува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom