Заврши школска година, сега што?

• Креатор на темата Креатор на темата The G-Man
  • Време на започнување Време на започнување
Не е фер ова само за тинејџери е :(

Не е фер ова само за тинејџери е :(

Па и ти се сметаш тинејџер сеуште, nineTEEN :)

Инаку јас си имам испити речиси до крајот на јуни, потоа пауза отприлика околу 2 недели и пак учење за двата претешки испити за во јуни (само молам Бога, да се само тие два). Одмор - тешко, ниту размислувам за тоа.

Јас до јули на базен после ке си уживам во Турција

Пааа веќе бев на еден вид одмор во Будва (ако може така да се нарече екскурзијата), ама имам намера пак да одам летово со друштво, само пред тоа ваљда ке работам негде и успат ќе се легачам охрид на плажа.

fala bogu zavrsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Школото заврши а јас пак во школа ама за возење еве од утре почнувам со часви. Не се плашете не се тргајте од улици јас сум сигурен кога сум на волан така да летово има да си возам во нашево Скопје. Кој сака да го возам нека пише

Работа :)

Па после еден мрсен одмор :vozbud:

Традиционално ќе џаболебарам, ќе спијам дур не ми се скоцкаат коските, ќе го гледам Рамбо по катаљонити пат, ќе исправам криви дрини со мојата хомо...натин спешл...

И сеа послободно се дише...Нема веке леле утре сум на школо како ке станам или утре правам писмена математика сеа .......ФРИМЕН :)

прво срека на право шо се помина година.... малце славење ауауа... после идеме на еден мрсен одмор ко шо кажа некој член нагоре и цело лето спиење и само спиење.....

odvaj cekam da zavrsi skolskata godina i vo slovenija pa da mozam da si odam doma vo struga. pa za letovo planiram da sum si doma poso 9 meseci veke ne sum bidena da se iznazurkam da se iznasetam da si odam na plaza da si se vidam so bukvalno site prijateli, sekako ke se odi i vo ohrid, a od naskola odam i vo grcija na ios. i to

Abe zavrskiiiiiii godinata pocna letoto pa so ke prajme ke prajme ke vidime ke se organizirame ama kefojjjjjjjjj:pos2:

чекам 15ти јули у охрид:vozbud:

аххххх...школо заврши,матура положена! сега до 15 септемвери по одмори и журки а од 15ти..факс:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom