Заврши школска година, сега што?

• Креатор на темата Креатор на темата The G-Man
  • Време на започнување Време на започнување
Богами и јас чекам да почне, станува досаден распустов... амааа кога ќе размислам, подобро ќе се досадувам него да ги гледам моите мили професори уште девет месеци =)

Сега барам стан и уживкам додека можам :smir:

Сега од 8 до 9:30 возам авто школа, од 10 до 2-3 спијам, од 3 до 5 играм пикадо, 6 одам на кафенце, па до 9-10 малу шетање. Потоа до 2 часот повторно пикадо :)

Нишо ич...

Ми се здосади од све живо веќе. :jaj:
Секој ден истото... Стани, ој на плажа, врати се, истуширај се, излези.
Летово цело ко еден ден да ми е. :tapp:

Се не мојт веќе. Ах живот мачен...

море, едвај чекам да почне, досадно ми е вака а и се оболев од спиење и неспиење во право време.
плус, бруцош сум, нови колешки.
плус, станче во скопје,
плус шема со цимери,
плус, ќе се најде некоја комшика,
плус, нема кој да те контролира
wow wow wow

Сеа ќе дремам на мсн до сабајле.

Ужифкич. XDD :pos:

Сега уживање :). Само треба да си најдеш активности кои ти се допаѓаат и воопшто нема да ти биде досадно.

Сега ќе се излежаваме и ќе правиме што сакаме во текот на целиот ден,ќе пополнуваме време со разни глупости [што во моментите на досада ќе ни се видат интересни] и тоа.Како и да е,распустот е нешто што додека трае учебната година со нетрпение го очекуваме,а сега бидејќи имаме толку слободно време при што незнаеме што да правиме со самите себе,сакаме назад во школо.Неможе да ни се погоди ништо.:nesum:

И сеа ке умираме од досада демит, мразам да немам обврски.

првата недела планираме што ке правиме и после цело лето шетаме низ македонијава, одиме на свирки, концерти, фестивали, одиме на плажа, и се е ок се додека некој од друштвото не јади казна (како сега :() и после не е исто ако не сме сите
а иначе никогаш не ми фалело училиштето и нема воопшто да ми се приоди :)

Јас искрено едвај чекам да почне школска година зш ке идам у друго школо,на друг јазик,во друга држава а инаку да бев у Македонија нз баш колку ке ми фалеше школото

Jas si imam zacrtani obvrski da fakjam minimum po 2 lvls na CABAL dnevno! Mene raspustot mie ispolnet!
POZDRAV:salut:

овоа лето ми е ептен безвеза. поглупо и подосадно здравје...

лани летото ми беше ептен интересни и ептен брзо ми помина (за жал :/), целото ми беше исполнето со нешто интересно. а овоа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom