Заврши школска година, сега што?

• Креатор на темата Креатор на темата The G-Man
  • Време на започнување Време на започнување
Јеееееее види ме мене бе и 3 година завршив :vozbud:

Сеа се знае, спиење по цел ден и скитање цела вечер... нормално со многу забава измеѓу двете :zlo:

Оу што убаво, за нас студентите сега почнуваат маките со испитните сесии.

Сега вие уживајте а ние ќе учиме ко луди.

Како и да е ви посакувам убаво и интересно лето. Знам како е да се биде ученик и да дојде летен распуст.

За мене тек сега почнуваат посериозните обврски. Припреми, натпревари, државно првенство, Олимпијадата, што значи 3 недели дека нема да се мрднам од пред телевизор:).
Ќе гледам само да се изнаспијам како човек, барем тоа да го исполнам летово.

Оф,што убаво им е на тие што завршуваат со школо,јас ќе го гледам уште цел месец на пракса :(
Ама затоа јулиииии:vozbud: ,спиење без крај,најважното-МЕТАЛИКА,па одморрр,уф уф уф...

ФАЛА БОГУ!Заврши и оваа УЧЕБНА година.Па сега се знае кој на базен кој на море кој на езеро а некој дома.
А најбитно од се
УЖИВАНЦИЈА

колега фала ама не благодарам..
појше барам нешто како промотер, преведувач, ова она..не сум јас за во ноќните часови..

Јасно не си ноќна птица, а за промотер , преведувач, пролистај огласи има такви, летни работи, верувам дека ке се снајдеш, како и да е среќно:helou:

Искрено жал ми шо заврши оти така интересно ми беше на школо што не сакав дома да се приберам посебно на крајов:smir: ама како било бидна и летово брзо ќе помини и ете кај е септември:pipi:

Сега уживање во летотот највеќе што се може, да си го направиш незаборавно и убаво...

Сега?

Целосно фокусирање на кошарката..3 месеци ахуахуаху

Сега, си најдов работа 2 месеци, и интензивно вежбање со басот и идење на Мејден јеје!

Ќе одам на пракса до 30 јуни по жешкото :vozbud: Ужас

Сега ќе се излежавам, ќе си ја средам собата, ќе се спремам за во Лондон, а кога ќе се вратам почнувам со читање лектири зошто 29 не се малку!

Сеа да пројде јуни и ќе бидем на вистински распуст.. Дека цел месец сум на пракса..Ама акоооо, барем нема да седим дома, дека нема што да се прае...
Важно нема за учење, тоа сум раат..

Абе лето...:zlo:

јас одамна свршив со школото така да во секое време сум на одмор:toe:

сакам да ми се врати она убаво чуство што го имав кога ќе дојдеше 10-ти јуни :) хммм ми фали тоа :pipi:
а јас си завршив обврски на факултет готовооооо сега ке одмарам, ќе спијам, ќе одам на одмор дај боже 2 пати како шо си планирам, ќе пробам да си најдам некоја работа, па здравје во септември упис на постдипломски студии и то.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom