Зависници од Converse

• Креатор на темата Креатор на темата Sofist?
  • Време на започнување Време на започнување

Sofist?

Ула
Член од
11 јануари 2010
Мислења
160
Поени од реакции
12
Јас сум лудо вљубена во Конверс ... значи ако не носам старки нз како да не сум јас... еден период бев опседната си ги цртав како за мене така и за другари и другарки али сепак си ги сакал good old one-colored converse .... кои се ваши омилени... дизајнирани или еднобојни? Зошто ги сакате :)
CONVERSE-LOVE.jpg

Има една тема отворена за конверс...
Но во склоп на оваа тема сум тежок зависник од тие патики и неможам да замислам друга патика на моја нога.Имам два пара.Едните се црвени обични а другите бели со некои виолетови пеперутки.
Еве слики...
8731_103294176353925_100000200293131_89534_7534537_n.jpg

11862_104100169606659_100000200293131_109419_561179_n.jpg

па нз не видов до сега затоа и ја направив :):smir:

Јас имам плави обични а останатите ми се мои цртани али ми фалат моите стари црни старки ама за жал мораа да одат во канта :( :))

темава не треба во мода и убавина?
треба само не можам да ја преместам :S

:kesa:

Зошто ги сакате :)
Затоа што ми се свиѓаат, затоа што ми прилегаат на стилот, затоа што ми се удобни, затоа што до пред неколку години не секој ги носеше низ градов и беа поуникатни отколку што се сега, затоа што можам да ги комбинирам на скоро се, затоа што имаа своја симболика, затоа што цел живот го поминав во овие патики, уште од 3 години кога го имав првиот пар, па се до денес.

Не сум ја ставил нога во Converse досега.

Не сум ја ставил нога во Converse досега.

same here

пробај нема да ти штети

нема шо да се пробува, машка нога у патика на конверс не иде некако :toe:
па и баскет да тренираш пак на располагање ти се Најки,Адиос,Енд уан,Лебронки...

едино нешто од Конверс шо иам тоа ми е резервниот шорц за венѕеро

Имаат мнооооогу доооообри капчиња у конверс, штета што имам грда глава -.-

same here

па и баскет да тренираш пак на располагање ти се Најки,Адиос,Енд уан,Лебронки...
Конверс се направени за потребите на кошаркарите така да не ви рекла дека не се за баскет .. зошто мислиш дека не оди машка нога во старки?
ок аке не ти се удобни тоа е веќе др работа али.... хахах :)

И јас исто така припаѓам во списокот на Конверс зависници.
Не дека постојано сум во конверс патики, но кога приликите го дозволуваат тоа секогаш.
Со нив сум си на факултет, на прошетки, на кафе само не на излегување.
Имам излегувано порано, но кога ептен стилот ми беше спортски.
Иначе имам износено 2-3 пара обични сини(плави), ги носам сеуште црвените(обичните, еднобојни) и последен пат(пред 2 месеци) си купив од оние високи но кожени и чисто бели, сигурно сте ги виделе во продавницата во ГТЦ.
Преудобни се, прекрасно стојат со фармерки сукнички и кратки панталонки. I love it!:vozbud:

И ја во група Конверс зависници.
7 пара за сега :kezec:
Ги меркм едни бордо, во план ми се, се шмекаме по излози 3месеци. :zloo:

same here

едино нешто од Конверс шо иам тоа ми е резервниот шорц за венѕеро
Сигурно мислиш на старки оние класичните, ако е така имаат и други модели кои и те како стојат добро на нога.

7f0677066acbf954d234f3073d7faafd.jpg

Вакви едни пратал ги направив од носење.

Моментално имам вакви исти али првите ми беа некако по лежерни.
9ca2d3721063a1a2d885dfbb0e50a0ab.jpg

Инаку не сум некој хард кор фан пример периодот сега сум на адидас...менувам по потреба :)

Конверс си е најубаво патиче. Јас почнав да ги носам во седмо одделение, и еве ме сеуште сум зависна. Нема ништо поудобно и полесно за комбинирање. Моментално имам само бели, сиви и крем, ама меркам бордо од дамна :D

До сега 2 пара имам износено, најглоем зорт ми е ѓонот, првите платнени ми се сокинаа таму каде што се прекршуваат, а вторите кожни со врвки и плус 2 патенти ми се излижа ѓонот на крајот кај на петата, дајте нешто препорака ако има подобри модели.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom