Зашто ..... ?

• Креатор на темата Креатор на темата moTaro
  • Време на започнување Време на започнување
дај ја кај мене, да им ги модерирам мислењата по список :)

Macedalien напиша:
Storeno :wink:

Eve ofcar - moderiraaaj sea ako sakas i po reden broj :pos:

ширум и попреку.

СЕГА ОФИЦИЈАЛНО НА ТОЛКУ КУЧКИ СЕ САМОПРОГЛАСУВАМ ЗА ШИНТЕР :smeshko:

:):)

Незнам само зашто отиде во сеир, и зашто се помести.

Веројатно некој сега ќе ми даде логично образложение! Т.е, каде почуствуваа сеир во темава итн итн.

btw. да додадам, не дека тоа нешто ми значи. Чисто ме интересира зошто, по кој критериум.

moTaro напиша:
Незнам само зашто отиде во сеир, и зашто се помести.

Веројатно некој сега ќе ми даде логично образложение! Т.е, каде почуствуваа сеир во темава итн итн.

btw. да додадам, не дека тоа нешто ми значи. Чисто ме интересира зошто, по кој критериум.

По критериум што не би се навредиле членките со такви никови или потписи. А сеир и шали во темава има, нели пратиш?:wink:

divine напиша:
По критериум што не би се навредиле членките со такви никови или потписи.

Eeeee fali ti mnogu, na nekoj mu tekna deka mozebi nekoja clenka bi se pocutvuvala navredena od nekoj post:pos:

Офчар напиша:
дани па се праи кучка а длабоко во себе е маче..

маче..ама слатко звучи тоа.. :icon_redf
Try me! :pishtoldz :pos:

divine напиша:
По критериум што не би се навредиле членките со такви никови или потписи. А сеир и шали во темава има, нели пратиш?:wink:

Па ја не сум ги потпишал. Сами се потпишале така. Значи сами се навредиле?

Али.. Инаф сед.... Ај гат д поинт!

ThA-BiTcH напиша:
da bides kucka e privilegija, i sekoe masko kje gleda kon tebe so pocit i kje znae deka ne si samo za edna vecer,deka ne pagjas na pijacka-dve, i pred se kje znae deka imas mozok a ne samo ubavina:pos:

Алооооо....:icon_conf

:pos: темава е закон...ах се расправаат која била кучка која била лажна кучка...:pos:

Goddess of Chaos напиша:
Алооооо....:icon_conf

:pos: темава е закон...ах се расправаат која била кучка која била лажна кучка...:pos:
Абе сите се лажни кучки:icon_lol: Јас си имав една кучка се викаше „Мери„ ама незнаеше со компјутер:raz: и малку другачие изгледаше(или мене така ми се има причинато):pos:

Наташа напиша:
Абе сите се лажни кучки:icon_lol: Јас си имав една кучка се викаше „Мери„ ама незнаеше со компјутер:raz: и малку другачие изгледаше(или мене така ми се има причинато):pos:

Aх море да знаела со компјутер ќе им покажеше на овие шо се бичосуваат тука! :pos:

Според една песна верувам добро позната на сите "shake that ass, BITCH, and let me see what you got" јасно е дека девојките што играат се кул, со добар изглед и опасен поглед, ама песната е за нешто друго. Знам дека во америчкото "bitch" не се воспева девојката и нејзиниот карактер, него моќта, славата и богатството и што се може да се купи со тоа богатство на тој што пее (во случајов). И не само во песната, него и кога некој(ја) и вика на друга "You bitch" не мисли на кул работи, него на нешто "опипливо" (читај предмет). Тоа е америчкото значење на кучка.

Знам за македонското, дека девојка што изиграва дека е кул и дека може што сака да прави, да бира меѓу 3 и да одбере четврт, да изиграва фри-стајл, да има копија прекар на првата "кучка" на форумов, а демек ко ангелче, има друг термин - но тој е само мое лично гледање на работите.

Во секој случај, не ми смета мене што така се нарекува некој, не ги ценам луѓето по прекарите, него по карактерот.

Кучки (ватевер сте замислиле дека сте), пис :icon_cool

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom