Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

ShEkicKs напиша:Ако си одјебала тројца типци не те праи тоа нишо подобра од нив или од кој било друг..
него ај фурај си во тој твој свет од илузии... затоа што си кучка!![]()

Dimitarc напиша:мислам дека сте премногу сериозни на премногу глупа тема. Тоа е исто ко мене да ме прашате зашто сум си стаил ц после името...од кејф
Така да и девојките си се пишале бичови и кушки. Лично некој од тие девојките поштувам многу си се дружиме и се остало, а некој ме нервираат до коска бидејки се прават кул а уствари не се
moTaro напиша:Ако мислиш дека темата е глупа, зашто реплицираш?
Бидејќи со тоа не навредуваш сите што тука сме оставиле постови дека сме глупи! :ne:
ThA-BiTcH напиша:Zasto kucka...
ednostavno zatoa sto mi se svigja zborot i znacenjeto na kucka, a i samiot zbor "kucka" kaj mnogu luge ima razlicni znacenja.
Zasto kucka...
zatoa sto ne zavisam od drugi mislenja, zatoa sto ne mi e gajle sto kje kazat drugite za nesto sto kje go napravam, zatoa sto sum svoja, zatoa sto ne gledam potreba da zboram so sekoja budala sto kje mi kaze zdravo, zatoa sto ne pagjam na buket cveke od nekoj "fraer", zatoa sto znam sto sakam, zatoa sto ne kazuvam izvini koga e nepotrebno, zatoa sto mi se svigjaat trojca tipovi i vo isto vreme flertuvam so site a na kraj si idam so 4tiot zatoa sto ovie se pokazale kako totalni idioti, zatoa sto poveke kje te povredam so zbor nego so :angry3:, zatoa sto...
da bides kucka e privilegija, i sekoe masko kje gleda kon tebe so pocit i kje znae deka ne si samo za edna vecer,deka ne pagjas na pijacka-dve, i pred se kje znae deka imas mozok a ne samo ubavina![]()