Зашто ..... ?

• Креатор на темата Креатор на темата moTaro
  • Време на започнување Време на започнување
Па само јас сум кучка.
Другото сВе е немање идеи и имитација!:baeh::pos::pos::pos::wink:

Брзата кучка слепи ги раѓа.

Ебате тотемизмот..

Иначе, у стара Кина, кучката симболизирала плодност..

А не Офчар.

Брза куча. Тркачки кучиња раѓа.

А у македонија, симболизира Курвински поглед... Така барем самите од нив си рекоа

Кучка е лош збор за мене,кој ке ми каже таков збор ке биде Џоко со синото око:icon_lol:Јака женска може да биде јака п*чка.мачка ама со сигурност не и кучка шо лај:icon_lol:

шо знам.. се нешо ги чеша.. може и тоа да е..

али знам со сигурност дека се митарат

Zasto kucka...
ednostavno zatoa sto mi se svigja zborot i znacenjeto na kucka, a i samiot zbor "kucka" kaj mnogu luge ima razlicni znacenja.
Zasto kucka...
zatoa sto ne zavisam od drugi mislenja, zatoa sto ne mi e gajle sto kje kazat drugite za nesto sto kje go napravam, zatoa sto sum svoja, zatoa sto ne gledam potreba da zboram so sekoja budala sto kje mi kaze zdravo, zatoa sto ne pagjam na buket cveke od nekoj "fraer", zatoa sto znam sto sakam, zatoa sto ne kazuvam izvini koga e nepotrebno, zatoa sto mi se svigjaat trojca tipovi i vo isto vreme flertuvam so site a na kraj si idam so 4tiot zatoa sto ovie se pokazale kako totalni idioti, zatoa sto poveke kje te povredam so zbor nego so :angry3:, zatoa sto...
da bides kucka e privilegija, i sekoe masko kje gleda kon tebe so pocit i kje znae deka ne si samo za edna vecer,deka ne pagjas na pijacka-dve, i pred se kje znae deka imas mozok a ne samo ubavina:pos:

мислам дека сте премногу сериозни на премногу глупа тема. Тоа е исто ко мене да ме прашате зашто сум си стаил ц после името...од кејф

Така да и девојките си се пишале бичови и кушки. Лично некој од тие девојките поштувам многу си се дружиме и се остало, а некој ме нервираат до коска бидејки се прават кул а уствари не се

абе ај...до кога со вакви малоумни мислења и сфаќања?...мразам луѓе кои ептен истакнуваат дека имаат `карактер`... затоа што најчесто тоа се луѓе со лажни вредности и луѓе што мислат дека се незнам кои а у, па имаат за право да ги омаловажуваат другите...
Ако си одјебала тројца типци не те праи тоа нишо подобра од нив или од кој било друг..

него ај фурај си во тој твој свет од илузии... затоа што си кучка! :P

ShEkicKs напиша:
Ако си одјебала тројца типци не те праи тоа нишо подобра од нив или од кој било друг..

него ај фурај си во тој твој свет од илузии... затоа што си кучка! :P

Hm....zasto ne me sfati ?:)
Rekov deka tuka masko kje me narece kucka zatoa sto flertuvam so 3 ca a si odam so 4ti!I tuka odma doaga toa "kurva,kucka..."
A on ako bide so 3 kje bide fraer neli!?
Hm....:lud::lud:

Dimitarc напиша:
мислам дека сте премногу сериозни на премногу глупа тема. Тоа е исто ко мене да ме прашате зашто сум си стаил ц после името...од кејф

Така да и девојките си се пишале бичови и кушки. Лично некој од тие девојките поштувам многу си се дружиме и се остало, а некој ме нервираат до коска бидејки се прават кул а уствари не се

Ако мислиш дека темата е глупа, зашто реплицираш?
Бидејќи со тоа не навредуваш сите што тука сме оставиле постови дека сме глупи! :ne:

moTaro напиша:
Ако мислиш дека темата е глупа, зашто реплицираш?
Бидејќи со тоа не навредуваш сите што тука сме оставиле постови дека сме глупи! :ne:

не ми беше тоа поентата, извини ако си ме сватил погрешно, поентата беше дека секој си живее ко што му се сака и е глупо да се збори зашто живее така. бтв дој на гоогле талк да го пробаме

ThA-BiTcH напиша:
Zasto kucka...
ednostavno zatoa sto mi se svigja zborot i znacenjeto na kucka, a i samiot zbor "kucka" kaj mnogu luge ima razlicni znacenja.
Zasto kucka...
zatoa sto ne zavisam od drugi mislenja, zatoa sto ne mi e gajle sto kje kazat drugite za nesto sto kje go napravam, zatoa sto sum svoja, zatoa sto ne gledam potreba da zboram so sekoja budala sto kje mi kaze zdravo, zatoa sto ne pagjam na buket cveke od nekoj "fraer", zatoa sto znam sto sakam, zatoa sto ne kazuvam izvini koga e nepotrebno, zatoa sto mi se svigjaat trojca tipovi i vo isto vreme flertuvam so site a na kraj si idam so 4tiot zatoa sto ovie se pokazale kako totalni idioti, zatoa sto poveke kje te povredam so zbor nego so :angry3:, zatoa sto...
da bides kucka e privilegija, i sekoe masko kje gleda kon tebe so pocit i kje znae deka ne si samo za edna vecer,deka ne pagjas na pijacka-dve, i pred se kje znae deka imas mozok a ne samo ubavina:pos:

ти озбилно ова? не ти личи на годините :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom