Зарем мислиш дека би било исто 300 луѓе да пеат за Хари или 3000 луѓе да пеат?
Исто е викни 30000 ти ако сакаш исто ти е.Кога ќе се смени нешто во оваа федерација може и ќе има нешто вака џабе ни е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зарем мислиш дека би било исто 300 луѓе да пеат за Хари или 3000 луѓе да пеат?
Зошто странски?
Затоа што моментално не постојат домашни, мемаме ние лига.
Зошто немаме лига? Затоа што Хари е на власт. Ете затоа странски.
Озбилен ли си за прашањево или се заебаваш?Ме интересира зашто поголемиот дел од луѓето тука навиваат за странски екипи?Мислам,ок да имаат свој омилен клуб од странство,но зашто воопшто не ги пратат домашните екипи?
Зошто странски?
A мислиш целиот проблем е до Хари ?!
Немате вие отидено на стадион и од дома пред пц си чкрапате глупости, каков ни е нашиот фудбал..
...срамота утре ќе играат Вардар-Пелистер ќе нема ни 1000души на единствената трибина на Градски
Зошто странски?
Озбилен ли си за прашањево или се заебаваш?
Така е им го даде правиот одговор. Мене не ми смета што е и нормална работа кај нас неко да си симаптизира странска екипа и да се сожицува со неа, ама да не си бил ниеднаш на стадион и да слушаш некои бла бла муабети, и да пњукаш по македонски фудбал, е тоа нема да го дозволам:nenene:A мислиш целиот проблем е до Хари ?!
Немате вие отидено на стадион и од дома пред пц си чкрапате глупости, каков ни е нашиот фудбал..
...срамота утре ќе играат Вардар-Пелистер ќе нема ни 1000души на единствената трибина на Градски
Kаде пишува за секој да види дека утре играат Вардар - Пелистер?!
Колку луѓе во градов знаат дека тоа се случува утре?
Тоа е проблемот бе пријател...
A мислиш целиот проблем е до Хари ?!
Ти ако си фан на фудбалот, не ти треба ни реклама ни ништо, ете ви интернет, ете ви дневни весници, македонски спорт мислам дека доволно внимание му обрнуваат на Македонскиот фудбал, само ние поарно да си седиме пред тв и да си гледаме странски фудбал, а стадионите во Македонија ќе зјаат празни...срамота е 3та лига да има повеќе гледачи од 1ва лига
Верувам дека утре Вардар(Н)-Чашка(меч од 3та МФЛ) ќе има повеќе гледачи од Вардар-Пелистер или некоја друга утакмица од првата лига
Сеа тоа што не е добро маркетиншки покриено точно,ама ако следиш спортски вести на телевизија или пак ако читаш спорт ќе знаеш,а и не веруем Комити да не закачиле флаери низ градот![]()
Има закачено флаери
А и не живееме во 15-ти век, кога немало средства за информирање. Има нет, а сигурно и на ФБ се јадат гомна на велико за утакмицава. Само што проблемот е што во исто време има странски фудбал, а нашите за жал Македончето ќе избере да гледа некои дебилни екипи (кои за жал имаат поголем квалитет) наспроти вечното дерби во нашиот фудбал :smir:
Епа од такво (не)информирање, не можат да се соберат 1000 луѓе!
ДОВОЛНО ВНИМАНИЕ?! Добро прочитав ова или халуцинирам?
Треба ударни информации бе другар, 20 секунди од спортските вести не се "доволно внимание". A ти како голем поддржувач на Македонската лига не треба да си задоволен со тоа.
Немој да ме зезаш, гледам Скај Италија, Sky Uk, имаат посветено посебни канали за своите првенства кај што одат нон стоп вести за настаните.
Извини другар, ама татко ми, вујко ми, татко ти... и останати од постарата генерација не коистат Фејсбук и интернет, а мислам дека заслужуваат да бидат правилно информирани за настаните. А флаерчиња низ град... не ме зезај...:smir: