Зашто мажите им даваат имиња на своите пениси?

• Креатор на темата Креатор на темата Тикви4ка
  • Време на започнување Време на започнување
А да ви го крстев на некој можи? Кој сака да го земи името Љуљзим :pos:

Ааааа.. чеееекај малку. Треба цела крштевка да ја поминеш, не може само кума да бидеш :pos:
Си има процедура тука :pos:

Их како ви тргна, на крај ке испадни кумата да го бакни крштеникот :pos:

Инаку штознам за темава, сум слушал дека ставале имиња, јас до сега не сум имал потреба :)

Их како ви тргна, на крај ке испадни кумата да го бакни крштеникот :pos:

Инаку штознам за темава, сум слушал дека ставале имиња, јас до сега не сум имал потреба :)

И шо сеа не правиш манијачишта овде зш крстуваме :pos:

Ја ако го крстам би го крстил по некој суперхерој
али у осталом пошо он више не заслужује не го крстуем

Јас одамна го имам крстено по една другарка. Си го викам Иван4е и таа знае за тоа :):):)

Во врска со имињава, гледате во календарче, се консултирате со блиски пријатели/роднини/комшии, прифаќате сугестии или изборот треба да биде личен?:)

Во врска со имињава, гледате во календарче, се консултирате со блиски пријатели/роднини/комшии, прифаќате сугестии или изборот треба да биде личен?:)

Абе Фросе што направи ова како религија да ни е. Добро ај сеа само за мене ќе зборам. На шала бе ќе ми текне некој збор и ќе почнам да тресам се и сешто и на крај ќе испадне ќе го дадам тој збор за име ама на шала. Како не сеа како некој манијак ќе си викам Ел Пресиденте како си што ми правиш зш си возбуден. Не сум до толку забеган, имево е ако сите се фалат ај и ја.

Прифаќам сугестии, иако Ѓорѓија (или "Џоџола" - по надимак) е сосема коректно име кое го носи од 92-ра година.

ја мојов го викам тасе:nesum:

Jas si go vikam PRIJATELOT, zs koga nema da imam seks so zenska i koga sakam samiot da se zadovolam, tuka emojot prijatel koj gsi go nosam od ragjanje za da si poigram i podruzam.

Аиде малиот претстави се. Аиде.
Срамежлив е и не зборува македонски, ама ќе се снајде...

Jjjjj J'mapelle Jean Luc Picard, deuxieme.

Мене женсками ми го завика ,,другарот'' ... па така си го викам сеа :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom